Mivel nekem nincs már családom, nagy vágyam olyan férfi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkor hozzátok tutira nem sétál át az anyós papucsban. 😂
Én valamennyi komolyabbra forduló párkapcsolatomban közöltem az aktuálissal, hogy se az ő, se az én szüleimnél nincs kötelező vasárnapi trakta, vagy bármiféle anyós/anyám által kikövetelt formula. Nem mondom, hogy simán ment, de kénytelenek voltak tudomásul venni, hogy a szabadidőmmel nem rendelkezik senki más rajtam kívül.
Úgy jó ez, ha mindenki szívesen vesz részt rajta, nyomásgyakorlás nélkül.
Nem arra gondoltam, hogy jó-e a nagy család, meg az együtt töltött idő, csak még sosem hallottam, hogy valaki, akinek még párja sincs az anyósnál való ebédelésről álmodozik.
Mondjuk olyan anyóst sem ismerek, akihez önként vágyódnék, annak ellenére, hogy kimondottan szeretem a családi ebédeket...
Én igen. Nagyon szeretem az óriási, olaszos, hangos családi ebédeket. Alig várom már a karácsonyt, hogy telezajongják a lakást.
Mondjuk nekem olyan anyósom van, hogy nagyon fel kell kötnöm a gatyámat, hogy a nyomába érjek.
Ha nincs családja,,nem élt át ilyen jó kis vasárnapi hétvégi családi ebédeket,vágyhat rá.
Szerettem én is a nagyanyámhoz menni,,aztán az anyósomékhoz ,jók voltak.Finom kaják ,jó beszélgetések,,sütik,,kis borozás,,finom kávéillat,alig akartunk asztalt bontani sokszor:))
Ilyenkor jövök rá, hogy sok nagyszerű dolgot mennyire természetesnek veszünk az életünkben...
Kívánom a vallomás írójának, hogy legyen minden úgy, ahogy szeretné!
Legyen! ez a karácsonyi ajándék Neked, az élettől!
Addig még van egy hónap, sok-sok csoda megtörténhet. :))
Szia!
Kívánom, hogy váljon valósággá az álmod; nem könnyű elérni.
Amit talán könnyebben elérhetsz az az, hogy Neked legyen vagy legyenek gyerekeid és egy társad, aki lelki társad is.
Drukkolok, hogy ez is sikerüljön.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Mi kell ahhoz, hogy egy 46 éves nő három kamaszgyerekkel párt tudjon találni, mivel nekem ez eddig nem sikerült
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- Tudna nekem valaki egy olyan személyre szabott diétát írni, amivel nyárig 10kg-ot letudnék fogyni?
- A Phcsoda nekem és a családomnak semmi változást nem hozott.
- Ma lessz a lánybúcsum.Meglepinek kapom.De nekem kell valamivel készülnöm?
- Ki tudna nekem segíteni: olyan gyalut v. reszelőt keresek amivel a sárgarépát, retket esetleg uborkát is szép vékonyra készíthetem?