Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni? (tudásbázis)
Ha rossz volt mikor átvetted akkor jogos.
Ha nálad romlott el akkor nem jogos.
Ha garanciális a hiba akkor nincs gond, meg kell javíttatni, ha ez nem megy, kicserélik.
ha ilyen a barátod, milyenek az ellenségeid?:-(((
ha én odaadnék valamit, és ilyen lenne, zokszó nélkül visszavásárolnám((
Hát.. sajnálom, nem hiszem, hogy tudsz tenni valamit, ha ő nem akarja visszafizetni.
Ezt hívják szomorú tapasztalatnak...:)
Ha ilyen szoros barát, akkor nem tűnt fel, hogy panaszkodik a telefonjára?
Ha meg neki nem volt vele gondja, akkor tényleg nem, tehet róla, hogy most neked meg van.
De ha igen, akkor gondolom gyerekkortól eddig voltatok barátok.
attól, mert külföldről rendelte, persze ha nem valami Tesz..oldalnak megfelelőről a garancia él.
Blokkal ellátva a akár a márkabolran is él a csere, vagy javítási garancia.
Nehéz az ilyen ügy, ezért nem szabad baráttal, rokonnal üzletelni. Lehet nála még nem volt probléma, tehát ő meg azt gondolja Te rontottad el, és most átakarod vágni a fejét.
Sajnos ami elromolhat el is romlik.
A Lengyel céggel kellene felvenni a kapcsolatot, és rendezni a dolgokat. Egy régi barátság azért többet ér 20ezer forintnál mindkét fél részéről.
Én is ugyan m így jártam hogy eladtam egy Nokia 3410 es és még pénzt mindig nem láttam érte egy fillért se mit tehetek?
Már vissza is kértem a illetőtől és az se történt meg üzemképes állapotban adtam el minden tartozékával a saját eredeti dobozában irt ról az illető egy sms t hogy megkapta és pénz meg sehol minden tartózékot vele adtam az összes papírjával használati utasítás stb
Ehh, ez kissé nevetséges. Az üzlet az üzlet, ha valaki nem a boltban vásárol és nincs blokkja, akkor arra a termékre nincs garancia, mégis miért kéne a barátnőjének a pénzt visszaadnia?
Annyit lehetne tenni, hogy felvenni a kapcsolatot azzal az oldallal, ahonnan Lengyelo-ból lett rendelve a telcsi. Onnan kellenek, hogy legyenek papírok, szóval lehetne mit tenni. Ha pl PayPal-lal lett fizetve, akkor vissza lehet igényelni az árát.
Amúgy meg 20ezerért nem lehet iPhone minit venni, szóval már eleve a vásárló butaságot csinált, ennyi pénzért csak valami hamisítványt lehet venni.
További ajánlott fórumok:
- Kisiskolás problémák megoldása
- Szexuális problémák
- Házassági problémák
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése
- A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik?
- A barátnőm, aki román állampolgár férjhez megy egy magyar állampolgárhoz. Milyen papirokat kérnek ilyenkor?