Mivel mossam majd az újszülöttem ruháit? Jó a a hagyományos mosópor, amivel mosok? (tudásbázis)
6. _kleo_
2008. júl. 22. 14:08
Én első lépésként az öblítőt elhagytam, mikor az első fiam megszületett és tetőtől talpig pöttyös lett tőle. Azóta sem használok öblítőt. Második lépésként mosódióra váltottam, kb. mikor a második gyerkőc megszületett. A mosódióhoz kaphatók tuti áztatószerek is, amik a gyümölcs, fű, kaki, sárfoltokat profin eltávolítják. Ha nagyon katasztrófa néhány ruha, akkor áztatok és hagyományos mosóporral mosok, de ez már csak az oviból sárban tocsogó nadrágokra vonatkozik. Minden más szépen eltávolítható az áztatópor-mosódió kombinációval.
Itt olvashatsz egy jó összefoglalót a bio mosószerekről:
5. Lexike
2008. júl. 20. 15:32
Én vettem kimondottan babáknak való mosószert, nagyon jól kiszedte a tejcsit a ruhácskáiból és a bőrét sem izgatta.
4. Mokka78
2008. júl. 20. 12:06
Én a mosódiót ajánlom! Már ezt használjuk mi is! Beíród a keresóbe a neten és rengeteg jót olvashatsz róla :)
3. Sz.Csirke
2008. júl. 19. 19:14
forum:
"Az újszülött ruháihoz milyen mosópor használható, ami nem allergizál?"
2. 754c7e07c3
2008. júl. 19. 19:09
Jó a hagyományos, az öblítőt cseréld neki sensitivre, vagy hagyd el. Ha kiütéseket okoz, akkor válts mosóport, addig szerintm felesleges.
1. K.né
2008. júl. 19. 19:08
Mivel mossam majd az újszülöttem ruháit? Jó a a hagyományos mosópor, amivel mosok?
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Az újszülött ruháihoz milyen mosópor használható, ami nem allergizál?