Mivel lehet kiírtani a vöröshangyákat a játszótéri homokozóból? Már "tojásaik" is vannak! (tudásbázis)
A leforrázáson mi is gondolkodtunk, de sajnos kb. 20 cm-t kiáll a föld szintjéből a homokozó, és ki tudja, milyen mélyen laknak még ez alatt a szint alatt...
Jajj, hogy nekem mindenre van kifogásom!!! :(
A sütőport viszont kipróbálom, nem a világ pénze, hátha segít...
Tényleg, hasonló elven a szódabikarbóna nem használ?
Ha megtudod oldani:leforrázni...
Ez a megoldás minden hangyát elpusztít.
és ha tennétek oda szárazkenyeret és amikor rámászik sok kidobjátok?
egyszer csak elfogynak:)
:DDD
Azt hiszem, átnevezem a fórumot poén-gyárnak...
Már erre is gondoltam, csakhogy utána mit csinálok vele? Meg egyáltalán: hogy nézne ki pórázon??? És egyébként nem szabad állatot vinni a játszótérre... Bár ezek a dögök itt vannak... :(
Sziasztok!
Ma vettük észre, hogy nálunk is ugyanez a helyzet a homokozóban, illetve még csak mellette, egy nagy traktorgumi alatt.
A gumi miatt a felgyújtás nálunk sem jön be:), de jó lenne, ha lenne valakinek épkézláb ötlete..
Valaki meg tudná mondani, hogy a hangyákat hivatalosan kell írtania az önkormányzatnak, úgy mondjuk, mint a rágcsálókat, ha bejelentést teszünk?
Hihi! Én is gondoltam rá, hogy meglocsolom őket, aztán meggyújtom, de a keret fából van...
Nem tudom, mikor cserélik ki, mert köztéri és kell bele jó sok homok... :( Ma hívtam őket, de mivel köztisztviselők napja - vagy mi a rák - van, csak a központi telefonszámon vette fel valami portásféle a telefont... :( Aztán magyarázott valamit, hogy holnap, de utána olyat is, hogy csak hétfőn meg szerdán vannak ott. A felét nem is értettem, mert valami zaj volt a háttérben meg nem is nagyon artikulált... :(
Holnap újra hívom őket, hátha... De mivel ugye köztéri, szerintem nem oldják meg 1 héten belül se... :(((
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Akkorát nevettem azon, amit írtál, hogy majdnem csuklani kezdtem. :D A baj csak az ezzel, hogy egyrészt ezek vöröshangyák, amik tudtommal agresszívak és gyorsan marnak, másrészt mindennemű ízeltlábútól irtózom. Így is egész éjjel úgy éreztem, hogy rajtam mászkálnak, pedig a zuhanyzást nem nagyon élik túl... :S
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- Lehet végig figyelni a játszótéren?
- Játszótér vagy küzdőtér, szívesen viszed a gyerkőcöt játszótérre?
- Mit lehet tenni, ha a kutyákat a játszótérre hordják piszkítani?