Mivel lehet a szemölcsöt eltüntetni? (tudásbázis)
Vérrehulló-fecskefű oldat.Patikában kapható!
Sziasztok!
Nekem pár napja múlt el a szemölcs az ujjamról, elárulom nektek a titkát,hogy hogyan múlt el.
20% os ecetbe mártottam a vattát, ráraktam az ujjamon a szemölcsre és leragasztottam.
Egy nap múlva elhalt az ujjamon levő szemölcs.
Ezt még másnap is megismételtem, hogy biztosan elmúljon.
Azt el kell mondanom, hogy elég sok volt az ujjamon, és a legnagyobbat kezeltem, és a többi pici apró is mind elmúlt.
Nekem ez bejött, remélem hasznos tanáccsal szolgáltam. Üdv: Marcsi
nem tudom,de nekem magatol elmult.
Eltűntek! - a szemölcsök a 4 éves kislányom orrcimpa-bemenete körül. Algaport szedett propoliszos mézzel (belső vírusirtás). Valahol itt olvastam tippet - köszi, akárki is volt!
Hogyan csinálta?
Ez jobban tetszik, mint vágni.
én sós savval kezeltem tele volt a kezem még ugy 9 éve és fülpiszkálót mártottam a sóssavval és lemarattam a szemölcsöket azóta sehol sincs egy darab se illetve kutyatej nevezetű virág levével az is jó csak lasab a hatása.Egy ismerősöm kért meg hogy keressek neki valamilyen kenőcsöt mert ő nem szadizza magát:)
Igen.Nekem egy elég nagy volt a kézfejemen, és bármit próbáltam visszajött.Már nagyon durva volt, és lefagyasztották.Persze többszöri kezelés kellett, de szerencsére elmúlt.Az egyiknek nincs nyoma se, a másiknál kicsi hegesedés maradt, de arra meg kaptam krémet, ami égési és fagyási hegre való, és szinte már nem is látszik.
Nekem ezt a szikéset a doki mondta, gondolom megnézik és eldöntik mekkora, milyen fajta (talán lehet, neki nincs olyan fagyasztós szerkenytűje hozzá) és úgy távolítja el.
A fagyasztásost nagyobbal is megcsinálják?
Többször kivágták nekem is,mindig vissza nő:(....vírusos szemölcs...a párom 5éve hozatott rá egy lötyit kintről!Ma má nálunk is kapható!Egy hét alatt kisebesedik beszárad,majd sebbel együtt kifordul a gyökere is:)
Többszőr kivágták nekem is,mindig vissza nő:(....vírusos szemölcs...a párom 5éve hozatott rá egy lötyit kintről!Ma má nálunk is kapható!Egy hét alatt kisebesedik beszárad,majd sebbel együtt kifordul a gyökere is:)
fagyasztásos módszerrel is leszedik, nem kell egyből csak a szikésre gondolni:)
Jaja! És levetette? Neki elég rossz helyen van. :(
Nekem a hónaljamnál van egy, az is pont akkora (fél centis), de azt már lézerrel nem vette volna le a doki, én meg berezeltem a szikés módszertől, így maradt ott ahol van. :) Nem látszik, csak a szőrtelenítésnél van útban, így vigyázok ilyenkor.
Bp-en a Heim Pál gyerekkórházban kell időpontot kérni, nem kell hozzá beutaló. Gondolom ha Debrecenben van gyerekkórház, hasonló az eljárás.
Nemrég olvastam a következőt : szemölcsre szigetelőszalagot kell ragasztani, amit 3 naponta cserélni, és vigyázni hogy víz ne nagyon érje.A ragasztószalagon lévő ragacsnak olyan összetétele van ami elmúlasztja a szemölcsöt
A kislányomnak az orrában nőttek, voltunk magán bőrgyógyásznál. Azt mondta, gyerekeknek csak altatással csinálnak lézeres leszedést és csak a gyermekkórházban, mert gyermek altatóorvos kell hozzá. Viszont ha nagyon terjed, az lehet uszodaszemölcs (tesóm kisfiának az volt), mindent kipróbáltak, de csak a kinyomkodás-fertőtlenítés segített, addig, amíg az összes el nem tűnt.
és ennek ez a rendes neve, hogy verrucal?
A fiamnak futószemölcse egavertől múlt el, a másik gyerekemnek a lábán volt szemölcs, az verrucal géllel. Dm-ben kapható, scholl termék, kb egy ezres az ára. Pedikűrös vagyok, eddig a verrucal az összes vendégemnél bevált.
tabletta formájában szájon át
méregtelenítésre, lúgosításra, aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok pótlására
milyen formába szedted ezt az algát?
az algát másra szedtem, kedvező "mellékhatásként" ezen is segített
Nekem egy ecsetelőm volt az Egaver de nem segítet hanem tengeri algát szedtem és attól tüntek el véglegesen az ifjúkori futószemölcsök a kézfejemről. Nagyon örültem, mert rendesen frusztráltak egy ilyen jól látható helyen.
Wartnerrel.Néhány kezelés és leszedi,persze ha nagyon nagy vagy régi, akkor azért több kell,valamint kisgyereknek sztem nem jó mert kicsit fáj:S
Szerintem ilyen pici babánál még nem lenne szabad levetetni. Feltétlen vidd el bőrgyógyászhoz, többhöz is, így is mindenki mást fog javasolni.
Kérdés, mekkora nagy. A nővérem sokáig vacilált rajta, hogy levetesse. Neki a szemöldökén volt, kb. 5 mm átmérőjű.
köszi.szerintem jövő héten el is megyünk.Majd utána járok,hogy Debrecenben hol van ilyen és,h kell e beutaló vagy csak elég az időpontkérés.
Bőrgyógyász
otthon: vérehulló fecskefű tinktúra külsőleg, belsőleg immunerősítésre és vírusirtásra pedig grapefruit mag csepp
További ajánlott fórumok: