Mivel kezeljem a szőke hajamat, hogy ne legyen sárga? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tegnap kinni tanácsára vettem én is Florillumot.
Ki is próbáltam, de csak óvatosan, mert féltem, hogy belilul a fejem!:)
A flakonon az van, hogy 5 - 10 csepp kell 1/2 liter vízhez, én 1,5 literhez tettem kb 30 cseppet.
Némi kis eredmény már látható, de ma este, ha mosom a hajam, újra megcsinálom, de most már többet csepegtetek, mert látom, ti is úgy csináljátok.
Magát a műveletet hogy csináljátok?
Én egy kis lavórba tettem a 1,5 liter meleg vizet + cseppet és abba tettem bele a fejem és úgy locsolgattam.... Szerintetek így jó?
Szia.
Én is a Florillum cseppeket használom mint Kinni és én olyan 15-18 cseppet szoktam tenni a fél litel vizhez és ugy tényleg hatásos.
Szia!
A hamvasito samponok nekem egyik se jott be, nem vettem eszre semmilyen valtozast, ugyanugy sarga voltam.
De! A fodraszkellekesnel kaphato hamvasito folyadek 1 uveg kb 400 ft es sokaig eleg, az viszont szuper.
Mar nem emlekszem hany csepp kell mennyi vizbe, asszem en tobbet is raktam bele , mint ami ra volt irva, na es ezzel kell leonteni a hajad, rajta van a dobozon vagy kerdezd meg a kellekest, hogy hogy hasznald.
A masik jo dolog sarga haj ellen, mivel en is ezzel kuszkodtem( es melleslleg tonkrevagtam ahajam), hogy befestettem sotetbarnara:))))
Használtam régen hamvasító sampont, de meg nem mondom már a nevét, a fodrászkellékesnél vettem.
A Sch.. kékes hamvasító nekem sem jött be.
Én valahol azt olvastam, hogy a kamillás öblítés jó a szőke hajra. Nem tudom, hogy beválik-e, mert barna vagyok, arra a fekete teát írták, az használt nekem, nyilván nem egyből van eredmény...de 5 mosás után nekem látni lehetett h szebb barna lett.
A kamilláshoz még annyit, h szárít egy kicsit. :)
Sch.... hamvasítóval hajat mosni havonta egyszer.
Nekem ezt ajánlotta a mesterfodrász.
További ajánlott fórumok:
- 3 éves kisfiam ekcémás.Tudnátok tanácsot adni mivel kezeljem?
- Porckopást mivel kezeljem?
- Varratszedés után mivel kezeljem a sebet?
- Gyakori piros torok !!!!!! antibiotikum helyett mivel kezeljem??
- Vállig érő hajamat mivel tudnám tincsenként feltűzni, hogy tartós legyen? (hajtű, hullámcsatt, csipeszcsatt)
- Mivel kezeljem a festett szőke hajam, hogy szép egészséges fényű legyen?