Mivel fixáljam egy farmer színét, ha hordáskor ereszti azt? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat. Most a dm-es színfogóval mostam ki, aztán még megpróbálom a magas hőfokot aztán passz.Kénytelen leszek gyakrabban mosni, előbb-utóbb kopik a szín és nem fog majd annyira.
Nekem is van egy ilyen nadrágom, de azt kínainál vettem. Először megijedtem, hogy mitől kék a kezem és a combom.
Többször mostam már, ecettel is próbálkoztam, de még mindig fog, bár már nem annyira, mint eleinte.
Megoldást nem tudok rá. Ritkán veszem fel, utána jó alaposan megsikálom magam :-D
Cipôvel jártam így és hónapok óta nem jutok egyrôl a kettôre. :(
Én még ilyennel nem találkoztam, de biztosan visszakérném a pénzem, akármit is mondanak..ez durva!:/
Azzal hiába mosod ki, az arra van hogy a másik ruhát ne fogja össze, attól még engedni fogja a színét és téged meg fog fogni. Olvastam hogy ecettel is áztattad már, szóval én passzolok.
Nemhogy nem baj, igy sokkal ertelmesebb.
Probald meg egyszer-ketszer kifozni (esetleg ecetes vizben), ha tovabbra is ereszt, akkor menthetetlen, kuka.
Vagy szappan - neked :))
Amugy en is balheznek a boltban. Miazhogy tudtak rola? Es miert nem szoltak?!
Amugy ilyen szineresztessel csak hazilag festett ruhanal talalkoztam (egyszer probalkoztam vele, soha tobbet), ugyhogy tenyleg eleg selejtes darab lehet, akarmennyibe is kerult.
Attól, hogy színfogót használsz utána ugyan úgy be fogja fogni a bőrödet és a ruháidat amik hozzáérnek. Ez vmi nagyon selejt anyag lehet. Vagy megszokod vagy kidobod, akármennyi volt.
Nem, szerintem sem olcsó.
Egy másik portálon olvastam, hogy talán a dm-nek van valamilyen színfogója. Ismeri valaki?
Mindig használok színfogó kendőt, többet is, ha például új ruhákat mosok ki, amiknek erős a színe, kék, piros stb. Látszik a kendőkön, hogy teljesen elszíneződtek, tehát magukba szívják a színt, és nem is fogták meg a többi ruhát. Egy próbát megér szerintem, hátha segít.
Látom a rendszer kicsit átvariálta az eredeti kérdésemet, de nem baj. :)
Ha vennél alá vékony lábfej nélküli harisnyanadrágot?
Sötétkék, nem volna baj, ha világosodna, csak ne fogjon.
Te próbáltál színfogókendőt? Volna értelme azzal kimosni?
Február elején vettem. Azzal indítottam, hogy kimostam és azóta többször is. Nem mintha bekoszolódott volna, hanem, hogy menjen a színe.
És ha egy rakás színfogó kendővel mosnád ki? De lehet, a végén nem maradna színe. :)
Cseréről nem lehet szó, mert a szárát is hozzám igazították, meg nem "használatból eredő meghibásodás" van ami indokolja a cserét. Mert egyébként nagyon jó fazon és jól is áll. Csak a színe fog.Ezért is kérdeztem, hogy van-e valakinek használható tapasztalata, ötlete, hogy ne fogjon tovább.
Én nem hordanék csak azért egy nadrágot, mert drága volt, ha mindenemet megfogja. :) De visszavinném és balhéznék.
Amikor vettem is jeleztem, mert már a próbánál kiderült, de nem gondoltam, hogy mosások után is fogni fog.
Ha drága, akkor vidd vissza és kérd vissza a pénzedet. Az nem elfogadható egy ruhánál, hogy fogjon, főleg többszöri kimosás után.
És ennyi? nem akarják visszavenni? vagy mit mondtak még?
Szóltam, sajnos tudnak a problémáról...
Vidd vissza. Mikor vetted?
Ahhoz, hogy kidobjam, kicsit drága.
Akkor az már nem jelent problémát :D
Szerintem vidd vissza az üzletbe, nem jó volt a festés.
Nem lenne egyszerűbb kidobni és venni egy normális minőségűt? :)
Ami zombissá alakít? Butikban vettem, nem is volt olcsó (szerintem 12 ezer nem olcsó)
Már ott tartok, hogy mindegyik kék! Már ami fehér volt az is! :(
Hol vetted? Én akarok zombis farmert!!
További ajánlott fórumok: