Mivel fessem a hajamat? (beszélgetés)
Pisztácia, ha neked tönkrement a hajad a festéstől, akkor arról nem feltétlenül az anyag tehet, inkább a nem megfelelő használat.
Kedves Topikindító, színezővel nem tudsz a hajadon világosítani, csak festékkel.
Nem baj, egyszer csak eltűnik.
Utána meg maradj természetes hajszínű.
Festetni ráérsz, ha majd nem bírod elviselni, hogy őszülsz. Úgy 30-40 év múlva.
nagyon vékony szálú és szinte üveges... sötétbarna de inkább szürke (nem őszen hanem olyan fakéreg szín XD) és az ősz tincs ami ott virít.. amit nehezen tudok úgy fésülni hogy ne látszódjon..
nekem meg ebből van elegem.. így festem.. nem értem mi ebben a baj?
az a fél óra nekem megér annyit hogy önbizalmam legyen..
volt 3 év mikor nem festettem és ismerősök barátok mondták hogy mikor fested már be? semmi színe a hajadnak...
tehát a fazon nem segített pedig az jó volt..
Semmivel!18 évesen úgy vagy szép, ahogy vagy, hajfestés nélkül is. De ha felvet az idő és a pénz, pocsékold nyugodtan az energiád talmi szépítkezésre. :(
Várjad meg, amíg lenő a színezés, aztán úgy 30-40 évig felejtsd el az egészségkárosító, hajroncsoló (méregdrága) festékeket.
További ajánlott fórumok:
- Milyen szőkére fessem a hajamat, ha meleg tónusú az arcom?
- Van olyan szőkítő eljárás, amivel nem roncsolódik a hajam? (Nagyon) sötétbarna, fenékig érő hajamat szeretném szőkíttetni.
- Mivel kezeljem a szőke hajamat, hogy ne legyen sárga?
- Hogyan fessem be a hajamat úgy, hogy az elég is legyen a derékig érő hajamra?
- Nagyon száraz hajamat mivel tehetném szebbé?
- Szeretném növeszteni a hajamat, de "ő" sajnos elég lassan akarja. Mivel lehetne felturbózni?