Hogyan fessem be a hajamat úgy, hogy az elég is legyen a derékig érő hajamra? (tudásbázis kérdés)
Ritkább, rövidebb haj.
Félig-festés, melír, tincsek, spontán foltok.
Nem érdemes spórolni a festékkel, mert nem lesz szép az eredmény. Ugyanolyan ez, mintha fél vödör festékkel akarnád kifesteni a szobát, amikor kettő kellene hozzá. El lehet képzelni, hogy milyen lesz az eredmény.
A helyedben nem állnék így neki. Inkább vegyél még egy dobozt, aztán legközelebb meg válassz olcsóbbat. Ha csak arra van pénz, akkor nincs mit tenni.
és amúgy is ha egyszínű a hajad semmi értelme az egészet festeni mindig mert akkor ott pigmentfelhalmozódás lesz.
a lényeg a töveken van, aztán bevizezni a hajat és a maradékot a végekre tesszük , mi a szalonban is így csináljuk és mindig szép és egészséges marad a haj.:P
kb ennyi
igen, a víz abban segít h jobban eloszlasd, viszont ha olaj bázisú a festék akkor ne .
és az utolsó 5 percben vized fel a hajadon a hajfestéket és hagy hatni. ez az emulgálás. így biztos h tökéletes lesz. először a lenőtt részekre vidd fel a festéket, utána a maradékot a végekre,amit előtte bevizeztél.:P remélem sikerülni fog.
Jó minőségű festék kell! :)
Akkor úgy tűnik nincs praktika erre.. :D
Középhosszú, sűrű hajam van.
Vettem egy doboz festéket.. bár már legutóbb is alig-alig volt elég a hajamra.
Tudtok esetleg valamilyen olyan módszert, amivel nagyjából mindenhova jut a hajamra festék?
(Fodrászhoz nem akarnék menni, én is be tudom festeni a hajam ... )
Segítsetek!
Köszönöm! *-*
További ajánlott fórumok:
- Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok?
- Egy tapasztalt fodrász tönkretette a hajamat.
- Milyen szőkére fessem a hajamat, ha meleg tónusú az arcom?
- Vékony szálú hajamat nincs fodrász, aki jól levágja. Már...
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Mivel fessem a hajamat?