Egy tapasztalt fodrász tönkretette a hajamat. (beszélgetős fórum)
Hát Moolly24 az én fodrászom is azt használt.
Sőt azóta kiderült az én hajamat még szivatni sem kellett volna.
Legalább 4-5 alkalommal leszivatta. Késő bánat sajnos.
Sziaasztok!
Nekem is elbánt a hajammal egy fodrász...:S
Feketéből akartam szőkét,mondtam neki hogy nem sürgős inkább csináljuk lassan de kíméletesen.
Már 3-szor voltam nála és még most is gagyi összevissza színű a hajam. a töve (eredeti hajam) nagyon sötét barna, alatta világosbarnás-sárgás,az alja pedig barna. :(
most elkezdte melírozni,és megtudtam utólag h kalloss szőkítővel,ami ugye a legszarabb!!! többet se megyek hozzá!!!!!!!!!
hogy használhat egy fodrász kallost???!!!!!
A hajam szegény annyit kapott az utóbbi hetekben, hiszen mindig szivárvány színben játszadozott, így megvettem egy szőke árnyalat jó drága és dicsért változatát kellékesnél. Lehet jól is nézett volna ki, ha nincs az a rész, amit a fodrász agyonszivatott, mert ott viszont megint kifehéredett.... ÖRDÖGI KÖR.... Így a többi emellett megintcsak sárgának látszott.
A KITELJESEDÉS: Teljesen kiakadtam, vettem az eredeti haszínemmel szinte megegyező színű festéket, csupán 650-ért és rákentem.(Középszőke)
Na, két napig barnás volt, aztán elkezdte ledobni, és elég tűrhető.
Ezért megérte szőkének lenni.:-((((
Szia!
Megkérdezhetem, mi lett a hajad sorsa?
Lassan lecseng a "mi történt a hajaddal" c. történet, így hogy nem sokan emlegetik fel, lehet kibírom karácsonyig.
Legfeljebb azt gondolják, milyen extrém stílusom van. :-))) Lelkileg is jobban vagyok már, köszi kérdésed. Majd még jelentkezem, remélem nem hupikéken. Sziasztok!
Szegény. :( Használj egy ideig jópofi kendőket. Hmm?
Nem próbálsz meg egy fodrászszalont? Tudom, hogy húzós az ára, de valamit valamiért. Nem mindegy hogy érzed magad..
Szerintem keress a neten egy jó fodrászszalont a közeledben, beszéld meg a problémádat telefonon vagy mail-ben, vegyél ki egy szabadnapot, húzz sapkát, és szaladj a JÓ fodrászhoz, hogy enyhítse problémádat.
Én a fenékig érő hajamat vesztettem el. A kiscsaj váltig ígérte, hogy csodafrizurám lesz és nekiesett. Egy tépett tyúk lettem és semmit sem tudok kezdeni a hajammal. Sosem lesz már a régi. Legszívesebben felnégyelném az illetőt..
További ajánlott fórumok:
- Az anyósom tönkretette a házasságom..
- Páromnak van igaza hogy haragszik, mert tönkretettem egy serpenyőt?
- Az embereket miért nem érdekli, hogy tönkretett, kizsákmányolt Földet hagy a gyermekeire?
- Vékony szálú hajamat nincs fodrász, aki jól levágja. Már...
- Szerinted mit illik adni egy fogorvosnak hálám kifejezéseképpen? (A terhesség tönkretette a fogaimat és elég sokat megyek fogdokihoz...)
- Segítség! Teljesen tönkretette a szervezetem a hajfesték!