Mivel etessem vesebeteg cicámat, ami teljes értékű fehérjében gazdag? (tudásbázis kérdés)
Vesebeteg cicám nekem is van sajnos.
Én találtam több oldalon is megfelelő recepteket, pepecselős, munka van vele, de látom, hogy milyen jól érzi magát újra, így maradunk ennél. Nem vagyok a tápok híve, és ki nem állhatom a "ha beteg az állatod, majd jól lehúzunk" mentalitást a gyártók részéről.
Sajnos, nem találtam meg azt a fórumot.
Sajnos, az ilyen cicáknak bizony ezeket a drága tápokat kell adni. Én hosszú ideig ilyennel etettem a cicámat, de mivel több cicám is volt, sokszor evett a másik fajtából is. Száraz tápot minden nap kapott az urinásból. 15 évig élt a cicám ezzel a betegséggel.
vannak kifejezett vesebeteg cicáknak gyógytápok, és konzervek (elég borsos az áruk).
Én az enyémet royal canin-al etettem (húgycsőelzáródásos volt), annak is van kifejezett tápja húgyúti betegségre. Még a Hill's -nek és az eukanubának vannak kifejezett állatorvosi tápjai.
teljes értékű fehérjében gazdag
akartam mondani köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Polycystas vesebetegség
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Fogyókúrás étrend diabéteszes vesebetegnek
- A vesebetegség oka párkapcsolati eredetű is lehet?
- Mivel etessem a perzsa cicámat?
- Mi lehet ez-hányás, hasmenés, majd láz, egyébként vesebeteg a kislányom-, menjünk megint kórházba?