Mivel enyhíthetem a hátfájást, amit feltehetőleg a nagyobb mellméret okoz? (tudásbázis)
Hason fekvésben végezhető gyakorlatokat, vagy négykézláb és ellentétes kéz-láb egyszerre történő emelése felváltva két oldalra.
Jóga deszka gyakorlata, vagy delfin póz jó has és hátizomra is, ha bírod a női fekvőtámasz is kiváló.
De érdemes jógázni, mert automatikusan javítja a tartást, és erősíti a gerinc melletti mély-hátizmokat, pl. a teljes napüdvözlet is kiváló, mert a felsőtestet alaposan megdolgoztatja (chaturanga dandasana).
Napi szinten kell, sőt!, ha ülő munkát végzel, akkor munkahelyen is kell néhány gyakorlatot végezni, akár a széken, akár felállva - tényleg így van.
Nekem van még egy kézbetegségem, már hat éve is s.o.s-ben műtétet javasoltak, mert rossz volt a helyzet, és azóta csak jobb a helyzet (nem tökéletes!!!), mert arra is folyamatosan végzem a gyakorlatokat.
További ajánlott fórumok:
- Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik?
- Az, hogy mekkora az eredeti mellmérete valakinek, befolyásolja, hogy mennyi teje lesz szoptatás alatt?
- Elégedettek vagytok a mellméretetekkel?
- Mellesleg, vagy nem mellesleg, szerinted mi az ideális mellméret?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?
- Létezhet az, hogy ilyenfokú, enyhíthetetlen szenvedés az idegzsába vagy az orvos téved?