Mitől vörös valakinek állandóan a feje? (beszélgetés)
Nekem nem az volt ,de a pirosság miatt azt hittem.
Rendesen szívbajt kaptam.
Egy eltunk van. Bocsanatot kerhetsz, kaphatszt masodik, vagy tobb eselyt, es fogsz, ha kierdemelted, de annak is van vege.
En nem szoktam imadkozni, de remelem, hogymasrol is ugy gondolkodnak, mint rolam.
Ha az, sokat nem tudsz tenni.
Vagyis de... Nekem fellobban, eltunik. kitagult erek maradnak.
Szerintem nekem csak 15 evvel kell szamolni, ami maradt.
Egy nagyon stresszes időszakomban rettenetesen féltem ,hogy a nem egészséges pirossagomból ez lesz.
Akkor használtam kizárólag csak Eucerin antirosacea krémet.
Elmúlt a stressz és ment vele az érzékeny pirosság is.
Sanszos ,hogy nem az volt ,de besz@rtam nagyon akkor.
Bárcsak bekövetkezne már! Nem éppen kedvencem a tag, ezért érdeklődök. Ennek állandóan vörös a feje, az egész bőr komplexusa piros. Nem arcpÍr, mindenütt ilyen a feje és a nyaka, állandóan. Nem is éppen kis darab és cigarettázik is (nem tudom ez számÍt-e). Szerintem kávézik is, de ezt nem tudom.
És azon szoktam agyalni amikor látom, hogy e mögött valami egészségügyi zavar lehet.
Most jut az eszembe, hogy motorozik. Lehet, hogy csak az időjárás készÍti ki a bőrét.
Egy kis agyvérzés betoppanhatna már az életébe, rajtam tutira segÍtene. :D De az állandó vörösségen kÍvül úgy tűnik, hogy kutya baja. :(
En en ezen okbol konnyen kipirosodok, ha es egyszer mar kipirosodtam, lassan mulik el.
Ha engem kuldene egy ismeros dokihoz, mert nem tetszik neki a fejem, en a p!csaba kuldenem mero feltesbol.
További ajánlott fórumok:
- Miért van Vujity Tvrtko fején állandóan sapka?
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Mitől vagyok állandóan éhes?
- Szerintetek mitől lehet, h állandóan viszket a fejem már mikor megmosom akkor is egyből utána és nem is korpás a hajam?
- Barátnőm kislányának szinte állandóan kint van a nyelve a szájából. Mitől lehet ez? Tapasztalt már valaki hasonlót?
- 2, 5 hónapos kislányomnak nagyon sokszor folyik a nyála, állandóan a szájában a kis ökle,mitől lehet?