Barátnőm kislányának szinte állandóan kint van a nyelve a szájából. Mitől lehet ez? Tapasztalt már valaki hasonlót? (tudásbázis kérdés)
Most elpirultam... :)
Tényleg nagyon megtisztelő!!!
Oh, köszönjük!
Negtisztelő, hogy olvasol. Kiarát vagy az enyémet?
Az ám az igazság, hogy a felét sem tudom, kik olvassák a naplómat, csak sejtem néhány emberről.
Ez jó ötlet, majd megpróbálom így megközelíteni a dolgot!
Köszi! :-))
Kiara is egy tünemény! :-) Szoktam olvasgatni a naplódat! :-)
Hozz fel valami hasonló témát, ami mondjuk téged zavart egy kicsit, vagy nem voltál tisztában vele, hogy megkérdezted a dokitól és hogy mit mondott rá. Esetleg, kérdezd meg, hogy náluk nincsenek-e ilyen dolgok, amik zavarták? Hátha akkor ő is elmondja, hogy már kérdezte a dokit.
Nagyon édi a kisfiad, utólag boldog szülinapot és jó egészséget neki!!!
Már ezt olvastam régebben.
Tényleg sok mindenről ír, nem éppen megnyugtató dolgokról...:-((
Csak azt tudnám,hogy hogy hozzam fel ezt a barátnőmnek, hogy ne legyen sértő...:-(
Na igen. Engem mondjuk zavarna, ha állandóan lógna a gyerekem nyelve, elvégre nem kutya, nem az a nyelv "feladata", hogy lógjon.
De tudod, minden ember, minden anya más...
Mert darab-barab...
A súlya nő, a tüdeje nem sípol, szíve nem zörög, akkor tesznek a gyerekre. De komolyan! Az ilyesmiket mindig az anyának kell felhoznia, sajnos.
Szia!
Olvastam valahol már ezt is. Én csak azt nem értem, hogy a doki ezt miért nem veszi észre a tanácsadáson?
Szia!
Én is így vagyok vele, nem merek rákérdezni. Nem szeretném megsérteni a barátnőm.
Hmm..lehet ez attól is vajon, hogy ducibb az átlagnál?? Már erre is gondoltam...
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy 8 hónapos kislánya. Erős, egészséges baba, eddig minden rendben volt vele. Egy kicsit ducibb az átlagnál(több mint 11 kg), de szerintem ez nem olyan nagy gond. Viszont valami nagyon aggaszt vele kapcsolatban. Már amikor megszületett észrevettem, hogy állandóan kint van a kis nyelve a szájából. Gondoltam, lehet vannak ilyen csecsemők, és majd kinövi. de ez még mindig tart. Én még nagyon ritkán láttam csukott szájjal. Minden hónapban látja doki tanácsadáson. Gondolom csak szólt volna, ha észrevesz valamit. De én mégis csak furának tartom. Mitől lehet ez? Tapasztalt esetleg valaki hasonlót?
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?