Mitől van, hogy a kisfiam hónapok óta nem tud rendesen aludni az orrdugulástól? (tudásbázis kérdés)
9. eandi78 (válaszként erre: 7. - Mkjudit)
2013. ápr. 12. 21:32
Nálam porallergiától van ugyanez a panasz. Gyógyszert és orrspray-t kapok rá.
8. vica66 (válaszként erre: 7. - Mkjudit)
2013. ápr. 12. 14:21
Azért csináltasd meg a javasolt vizsgálatokat, biztos kiderül, mi a probléma.
7. mkjudit
2013. ápr. 12. 14:17
Voltunk már orvosnál többször ,én már régóta gyanakszom a házipor allergiára, de a háziorvos azt mondta, hogy fűtési szezon. stb. Ma a fül orr gégész is megerősített, hogy szerinte is porallergia..Tehát a következő lépés az allergia teszt. Elküldött még röntgenre is az orrmandulájával, de oda nem szívesen viszem..
6. vica66
2013. ápr. 12. 13:37
Nem is kérdés: fül- orr- gégész.
Orrmandulára tippelnék én is, de szakember nézze meg.
5. zebracsikó
2013. ápr. 12. 11:56
ha nagy az orrmandulája, akkor csinálhatsz bármit!
Szegény gyereket miért nem vitted már el fülészhez, ha ennyire szenved?
4. smumika
2013. ápr. 12. 10:39
Vidd el fül orr gégészhez mert lehet az orrmandulája miatt van,vagy arcürege miatt ,vagy még esetleg allergiás valamire .
Infralámpázd vagy kamillagőzölj vele hátha az feloldja .
3. mkjudit
2013. ápr. 12. 09:16
Hallottam olyat, hogy neogranormon krémet kell beletenni, azt infra lámpával elolvasztani, hogy szétfollyon az orrjáratban. Ez segíthet, valaki már próbált?
2. mkjudit
2013. ápr. 12. 09:14
Napközben párszor kifújja az orrát(erősen tud fújni), alig jön valami belőle. Éjszaka szinte fuldoklik, mert nem kap levegőt. Orrcseppet nem használunk, mert mellékhatása van, csak a tengervizes orrspray-t. A szoba nem meleg és nem is száraz, már nem tudom mit csinálhatnék vele!?
1. mkjudit
2013. ápr. 12. 09:11
Mitől van, hogy a kisfiam hónapok óta nem tud rendesen aludni az orrdugulástól?
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Kisfiam hónapok óta csak egy cumit fogad el, napok óta cumimániás, de ma eltörött a cumink! Segítsetek!!!
- A kisfiam áprilisban lesz 2 éves. Az utóbbi pár napban nem akar rendesen enni. Mit tehetnék?
- Miért nem eszik a kisfiam rendesen?!
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?
- Mik a tünetei a fogzománchiánynak? 8 hónapos kisfiamnak már 6 foga van, de még egyik sem nőtt meg rendesen, és barnás foltok vannak rajtuk.