Kisfiam hónapok óta csak egy cumit fogad el, napok óta cumimániás, de ma eltörött a cumink! Segítsetek!!! (beszélgetés)
Raadasul latom sok kicsinel,hogy nem tudnak leszokni a cumirol es kesobb a foguk is megsinyli... Ennek igy kellett lenni!
Gratula a picihez,sok boldogsagot es keves sirast :)
1 éves lesz 23-án! :) Azóta már aludt párszor, este volt egy kis sírás, de nem volt vészes. (szerintem inkább már túl fáradt volt)
Úgyhogy úgy látszik kényszerből ugyan, de leszokunk a cumiról. (úgyis nyárra terveztem a dolgot)
Sziasztok! Túléltük az éjszakát! :))
Este volt egy kis sírás, de hamar elaludt, és csak reggel kelt fel.
Remélem ma napközben és este is ilyen szerencsénk lesz. (tegnap azért elég fáradt volt)
Az én fiamnak kb. 50 cumija van, a 150 Ft-os gyógyszertáritól a világítósig mindeféle Tök mindegy neki, hogy mi van a szájában csak legyen. :) Éjjel 3 db van az ágyában, ahányszor bemegyek ránézni mindig másikat szív. :)
Próbálkozni kell vele, Dodó is elfogad másikat elöbb-utóbb. :) Vagy most jöget egy levágott textíl pelus csücske, azt is tudja szopizni. :)
Ezt a problémát úgy látom elég sokan átéltük.
Nálunk az volt a nagy ötlet,hogy a régi cumi fejét mikor leszakadt,ráhúztuk az új cumira és úgy elfogadta.
Neki a nuk cumija volt/van! De amikor az elsőt szétrágta akkor mam cumit vettem neki... hát kiköpte, hogy nem jóóó! És csak hajtogatta, hogy nem jó új cumi! :))
Próbáltam, hogy éjszaka azt dugtam a szájába! FELÉBREDT rá!!!!
És akkor kapott újra nuk cumit, dettó ugyan olyant mint a régi szétrágott, és így az új nuk és az új mam között választhatott :)
Igen nem lesz egyszerű! :(((
Szia!
Az én kisfiam csak a mam cumit volt hajlandó elfogadni korábban. De mivel azt szinte nem is lehet kapni szilikonosba (legalább is nálunk), vettünk neki avent cumit. Jó alaposan szemügyre vette, rögvest elfogatta. Jobban szereti, mint a másikat. Hátha nálatok is bejön.
1 éves a kisfiam. :) Nálunk sajnos nincs ilyen lehetőség, mert elhagytuk az eddig használt cumit az úton, és kb 50 darabban találtuk meg. :))
Direkt teljesen ugyanolyat vettünk neki, de úgy látszik az újnak rossz íze van. :)
En ,mikor anyu le akart szoktatni a cumirol es nem akartam adni az istenert sem,elkezdte olloval bevagni...egyszer csak elszakadt. Nem estem ketsegbe,az ujjtamra huztam es ugy szoptam tovabb :D Nem jott be ez a trukk neki,de amikor azt mondta,hogy elvitte a cica es naon kellett neki,akkor megsajnaltam a cicat,ha neki annyira kell,jobban mint nekem,akkor legyen az ove :)
Mennyi idos a pici ,attol fugg szerintem! Mert ha meg kisbaba akkor nehezebb a dolog...
Nem fogja kérni, de azért tegyél egy próbát. Ezek a csöppségek a szagáról felismerik, ami az övék. :)
Mekkora a kisfiad? Nem lehet még megbeszélni vele a dolgokat?
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Kislányom karja eltörött a szülésnél, gipszben van.
- 21 hónapos kisfiam bal lábán a mutató ujja furcsán piros, ha hozzáérünk, elkapja a lábát. Eltörött a lábujja?
- SOS! Eltörött a mixerem habverője, elkopott a sok használattól. Lehet-e és hol venni hozzá alkatrészt, vagy a javítására van- e esély?
- Mitől van, hogy a kisfiam hónapok óta nem tud rendesen aludni az orrdugulástól?
- A kisfiamnak eltörött az orra pénteken a suliban, csütörtökön mennénk külföldre repülővel, utazhat így?