Kislányom karja eltörött a szülésnél, gipszben van. (beszélgetés)
Bárkinek, akinek a picur hasfájás vagy nyugtalanság miatt sír! De meg lehet próbálni fájdalom esetén is.
Nekünk az jött be (imádták), ha az alkarunkon fekve mászkáltunk vele. Tehát hassal lefelé, kis feje a "tenyeredben", lába közt a könyököd.
Meglepő, hogy rögtön megnyugszanak, úgy elbambulnak, hogy tocsog a zoknid a nyáltól.
Nem, szerencsére a kulcscsonttörés ebben a korban nem veszélyes (a gyerekek töréseit ilyenkor még "zöldgallytörésnek" hívják).
Csak azért máshogy mozgattam volna, ha az első perctől tudom.
Stramm kiskölyök, most már 3,5 éves a kis vasgyúró.
A fiam kulcscsontját törték el szülésnél, de nem szóltak, vagy lehetnek ennyire hülyék, hogy észre sem vették? Szegényt még 3 napig "nyúztuk" törött kulcscsonttal.
A gyerekorvos, aki születés után kijön megnézni a babót vette észre. Vicc nem?
Remélem most már jobb egy kicsit (2.-án veszik le a gipszet).Kitartást neketek, és jobbulást a picikének!!
Ui.:Ha a baba mást is kap 1 hetesen az anyatej mellett, nem csoda, hogy begyulladt párod melle. Szoptatni kell minél többet, attól el szokott múlni.
Édes KicsiBaba, hogy szenvedhet..nagyon sajnálom, hogy ilyen kicsin ezt kell megélnie:-(
Azt tegyétek amit a belsőtök mond...ne tőrödjetek senkivel, semmivel..
Kítartás...minden megoldódik!
Ó szegény kis prüntyike!
Nem biztos ám, hogy a karja miatt sír annyit szegényke!
Elég neki a tejcsi amit kap? Mi az első két hónapot töltöttük így, és boldog lettem volna, ha 4 órát tudok aludni egyfolytában, de olyan nem volt!
Nekem nem volt elég a tejem, és be kellett vezetni a tápszert! Azután megszűntek az éjszakai sírások!
Persze először mi is hasfájásra gyanakodtunk! De egyszerűen csak éhes volt!
Mindentől függetlenül 4 hónapig mi is együtt aludtunk, tényleg sokkal könnyebben megnyugodott mellettem!
Szegény kislány!
Nagyon sajnálom,hogy így kell az életet kezdenie.
Persze titeket is sajnállak,mert a szülőnek ez talán jobban fáj,mint a gyermeknek.
Mielőbbi gyógyulást és jó egészséget kívánok nektek!
Hogy történt, hogy eltört? Olyan brutálisan bántak szegény feleségeddel? Neki nem lett valami baja?
Meddig lesz fennt a gipsz?
Hali aludt 4,5 órát tegnap este cici és egymás mellett aludtak el anyukájával
köszike
Tomek
Semmi gond, csak nem értettem.
Milyen éjszakátok volt?
Édes drága baba! Okosat nem tudok mondani, de nagyon drukkolok nektek és kívánom, hogy mihamarabb elmúljon a fájdalmo, bármi is okozza.
Azt én is úgy gondolom, hogy vegye anyukája sokat fel. Nem muszáj pont ülve tartogatni, a babák imádnak az anya mellkasára feküdni. Nem tudom,mennyire lehetséges ez gipszelt karocskával, de talán találtok egy kényelmes pózt. Az anya közelsége megnyugtatja.
Én rengeteget aludtam a kisfiammal félig ülő, félig fekvő helyzetben így. Ő hasfájós volt és az elején még nem adhattam neki a "csodaszerből", szóval én voltam a fajdalomcsillapítója. :) Jól kipárnáztam a hátam, ő megnyugodott rajtam és elaludt, aztán én is. Néha 1-2 órát így szunyókáltunk.
Kitartást és mielőbbi gyógyulást!
Oh, hogy férfi vagy....(adatlapon nő szerepel:)
Sajnos az a legrosszabb eset, amikor minden orvos mást ajánl...ez esetben csak csatlakozni tudok előttem szólókhoz...
Szegenyke!Biztosan meg sokaig nem tudja elfelejteni a szüles közben törtenteket.Az anya közelsegere van most biztos a legnagyobb szüksege,töle varja a biztonsagot,megnyugtatast.
Kivanok mielöbbi gyogyulast a picinek,nektek pedig sok-sok türelmet mindehhez es jo egeszseget.