Mik a tünetei a fogzománchiánynak? 8 hónapos kisfiamnak már 6 foga van, de még egyik sem nőtt meg rendesen, és barnás foltok vannak rajtuk. (tudásbázis kérdés)
Petimnek is ez a baja. Alig jöttek ki a fogacskák, rögtön barnás foltok jelentek meg rajta. Fogkefével nem jön le.
A fogdoki azt mondta nem kell vele foglalkozni, ha leszedné, a gyereknek csak kellemetlen perceket szerezne vele, ne szadizzuk.
Cumisüvegből iszik és cumizik, de nem kap cukros italokat, teákat. Nap egyszer kap 100 % - os gyümölcslét és babavizet iszik. Ugyanannyi mintha rendes ásványvizet vennénk.
A csapvizet mi sem isszuk meg, legalább 7 éve. Egyszer kifogytunk az ásványvízből és csapvizet akartam inni. Szörnyen büdinek éreztem. Inkább ittam egy pohár tejet.
használtok cumisüveget?
ha igen és nem hagyjátok el, akkor bizony nem sok értelme van bármit is csinálni, ha elviszed fogorvoshoz, azt fogja mondani na kapjon többet cüveget, itasd pohárból, talán lekeni vmi lakkal amit időnként ismételni kell , de nem minden fogorvos csinálja ezt meg
ha nem használtok akkor fordulj a gyerekorvosotokhoz, majd ő megmondja kell-e vele foglalkozni a témával
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- Mi a megoldás, ha megfázásos tüneteim vannak, és a sok orrfújás miatt az orrom egyik fele rendesen elkezdett vérezni?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?