Mitől van hányingerem? (tudásbázis)
Szia
Nem mondta sőt kérdezte hogy nem jött még meg?Volt hogy másnak is megjött utró alatt!
Drukkolok neked én is! :)
10 éve próbálkoztok babával? :O
Nagyon korán akartátok kezdeni! :)
De a reményt sose add fel!
Bár a kislányom nekem is akkor sikeredett össze mikor már nem is reménykedtem! ;) 1 év próbálkozás után.
Sok sikert!!!
Sziasztok!
Már több fórumban is leírtuk sokan a tapasztalatainkat, miszerint a teszteknek abszolúte NEM LEHET HINNI!
Az én esetemben a teszt se a 3 se az 5 hetes terhességemet nem mutatta ki! A harmadik teszt, pedig csak épphogy... mintha... talán, mintha ott lenne a második csík... nagyon halványan.
Szóval a legbiztosabb az orvos, mindentéren.
Ha nem akartok babát, ne teszteljetek, mert nem lehet megbízni bennük, és egyre több ilyen történetet hallani!
A fura gyanújeleket kell figyelni, ami nagyon eltér a megszokottól. Nálam pl. az első erőteljes gyanújel az volt, amikor is egy igazán meghitt, és intim pillanatban felszólítottam a páromat, hogy azonnal hagyja abba amit csinál, mert forog velem a szoba, és rögtön rókát fogok! :))) :S A szememet sem bírtam kinyitni, mert a szoba TÉNYLEG forgott körülöttem! Borzalmas volt! Egyetlen tizedmásodperc alatt tört rám a rosszullét és a szédülés, nem fokozatosan.
Szóval ha szeretnétek babát ha nem, inkább a doki! Főleg ha nem akartok babát, mert a teszt csúnyán átverhet!
Már elég álmos vagyok és reggel korán kelek megyek a háziorvosomhoz.Megyek lefekszem.Holnap is leszek.
Szia esc--
fú... nem semmi..
és ezeket miért kell?
tesztek tévedhetnek! Ne izgulj :)
Milyen gyógyszereket kell szednek?
hát.. rajta vagyunk a babagyártáson..de kezdek arra rájönni,hogy eddig miért nem jött..
Most albérletben lakunk, és nem szeretem..nem szeretek albérletben lakni, mert bennem van,hogy még ez nem a végleges letelepedés..szeretem a biztonságot, és lehet, hogy emiatt nem jön nekem..
De hát 2-án megyek rákszűrésre, aztán kezdődhet a kivizsgálás. Párom meg andrológiai vizsgálatra megy :)
De miért nem mutatja a teszt???
Hát nem tudom holnap meglátom tart még-e ez a hányinger és holnap mennék a háziorovsomhoz lezáratni a táppénzespapírom és ha igen kérek tőle vérből vagy vizeletből történő meghatározást.
hát akkor már egy hete késik :)
Nem hiszem, hogy gyógyszerektől :) Ott van Ő, csak még bujkál :)!!!
ne izgulj, ott a pici a pocakodban :)
Mensi mikor lenne várható?
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet a görcsös derékfájás és erős hányinger?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?
- Szinte állandóan hányingerem van, mitől lehet?
- Mitől lehet, hogy émelygek, szédülök és néha hányingerem van?
- Hirtelen rámtörő hányinger, mitől lehet?
- Hirtelen fellépő éjszakai hányinger mitől lehet?