Mitől van az, hogy a vizeletem nagyon sötét? (tudásbázis)
Köszönöm az infót!
Nem is tudtam, hogy felfázástól sötét lehet a vizelet. Ezek szerint még nem voltam felfázva. :)
Erről beszéltem.
S nem értem a fórumindítót: miért nem megy orvoshoz, ha aggódik?
Keress rá a "Kémiai túlérzékenységre" és tartsd magad távol azoktól az anyagoktól, amik irritálnak, mert ha van nálad túlérzékenység, tovább fokozódhat.
A beutaló jó ötlet, de ahhoz tudni kell hogy milyen anyag okozza, hogy azt keressék a vizeletben.Ha nem tudják, akkor csak az eltéréseket tudják kimutatni, de még meg kell keresni, hogy mitől van.Javasolnám a biorezonanciát.Merre laksz? Nem kell pontosan, csak melyik város közelében?
Azoktól biztosan nem lesz a vizeleted sötét.
Miért nem kérsz a háziorvosodtól beutalót laborba?
Az előbbieken kívül, vegyszerek is befolyásolhatját a vizelet színét.Pl. ha sok rovarirtót szívsz be, pl. a háztartásban használatos hangyairtó sprayket, vagy az irritatív anyagokat. Hypó, Domestos,tűzhelytisztítók stb. A háztartásodban használt tisztító szereket nézd meg, ha van rajta sárga négyzet fekete X-szel, azt lehetőleg kerüld.Sokat ki lehet hagyni. Pl. vízkőoldó helyett ecetet használok. Fertőtlenítésre is használom, a mosogató szivacsot forró ecetes, mosogatószeres vízbe nyomkodom bele (villával)és 10 percig állni hagyom.Van egy weboldal, ahol környezetbarát tisztítószereket ismertetnek, ha érdekel írj privit, elküldöm a címét.
És minden körülmények között nagyon fontos a sok folyadék, lehetőleg víz vagy gyógytea, pl. csalán és kerüld a cukros üdítőket éa az adalékanyagokat tartalmazó löttyöket!!!
Vitamin is okozhatja, esetleg táplálékkiegészítő, már ha élsz ilyenekkel.
Megijedni pedig nem ly-nal szoktunk. :)
attól függ, hány kilós az illető...
10 kilónként 0,5 litert kellene inni:
pl 60kg: 3 liter
80kg: 4 liter
stb
További ajánlott fórumok:
- Meddig tart egy 5000 forintos feltöltés a villanyórán, ha nagyon sötét egy kisszoba?
- Baj ha a kisfiam széklete nagyon sötét (zöldes) már pár napja?
- Szerintetek a nagyon sötét farmerhez illik egy sima, kék farmermellény?
- Vettem hajfestéket, sötétbarnát, de nagyon fekete lett tőle a hajam. Milyen praktikával lehet kicsit halványítani?
- Fn+F5 gombbal véletlenül elállítottam a képernyő fényerejét, most nagyon sötét. Hogyan tudom visszaállítani?
- Nagyon sötét a szobám