kényszerbetegség, szerinte ez egy visszatérő kényszergondolat, decemberig kellett szednem, akkor múlt el ez az egész, abba kellett hagynom, mivel warfarint szedek trombofiliára, és a serliftet szedtem decemberig, durva mellékhatásai voltak
jövő hétre kaptam időpontot a pszichiáterhez, de már hétfő óta olyan 8 körül elkap ez a valami, nem is rosszullétnek mondanám, hanem hogyha oldalamra fekszem, akkor olyan nyomást érzek a fejmeben, aztán szédülök, látászavarok jelenkeznek, ez volt tavaly is
Tavaly kezdődött, áprilisban:nem jött meg a menstruációm, terhességi tüneteim voltak:étvágytalan voltam, fájt a fejem, fáradt voltam, szédültem, rosszullétek gyötörtek, majd 14 kilót lefogytam. Az járt az eszemben, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy az elmúlt években nem volt szexuális kapcsolatom.
Május végén a fogyás miatt kórházba kerültem, minden negatív lett. Egy szobatársam tanácsára mentem el pszichológushoz, aki azt mondta, hogy kényszerbeteg vagyok, a terhességtől való félelmem újra és újra visszaért, decemberig gyógyszerekkel kezltek, akkor elmúlt.
Május 2-án ismét elkezdődött, most megint ez az állapot uralkodik felettem, pedig tegnap meg is jött a menstruációm, bár gyengébb a szokottnál, és reggel rosszui voltam, megint kezdődik elölről...
A legrosszabb most az, hogy kikelek az ágyból és szédelgek, majd szétrobban a fejem, hányingerem nincs.Ennek mi lehet az oka?