Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől olyan a KFC-s csirke panírja, amilyen? ("fodros") fórum

Mitől olyan a KFC-s csirke panírja, amilyen? ("fodros") (tudásbázis)


2011. okt. 30. 10:00

Első olvasatra kicsit furi:), de nézz be ebbe a fórumba:):)


Tudja valaki hogyan kell "sajt nuggets"-et készíteni?

12. k_nm (válaszként erre: 9. - Spiritus)
2011. okt. 29. 22:29
milyen :-)))
11. k_nm (válaszként erre: 8. - Spiritus)
2011. okt. 29. 22:29
hááát, nem oylan, mint a rendes panír. Nekem hasonlított a párizsi szeletre, és az fodros...vagy milyen...
10. k_nm (válaszként erre: 7. - 6187eb1c9a)
2011. okt. 29. 22:28
úgy még nem nem próbáltam, de ami késik, nem múlik. Kíváncsivá tettél :-)
2011. okt. 29. 18:50
Na néztem képeket neten...szért ez nem olyan!!!
8. Spiritus (válaszként erre: 6. - K_nm)
2011. okt. 29. 18:48

lehet hülye vagyok, de nekem nem fodros a panírja!!!

Ez most komolyan csak nálam van így??

7. 6187eb1c9a (válaszként erre: 6. - K_nm)
2011. okt. 29. 18:40
Elhiszem,de,ha a tojást összekevered a liszttel,kicsit sűrűbbre,akkor még fincsibb lesz,liszt,tojásos liszt,és sütöd.
6. k_nm
2011. okt. 29. 14:56
miért, a párizsi szeletnek nem fodros a panírja? Különben nem só van benne sok, hanem Na-glutamát. Én már elég sokszor csináltam ebben a formátumban, és ugyanolyan lett, mint ott. Annyi volt a különbség, hogy nem volt olyan intenzív az íze, mivel a Na-Glu nem fokozta az ízt. Csak símát borsot meg sót raktam a lisztbe, bele a husit, aztán tojásba, aztán vissza a lisztbe és rögtön az olajba. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki ;-)
5. Zalóta (válaszként erre: 4. - Spiritus)
2011. okt. 29. 13:21
Egyetértünk,én kb soha nem eszek gyorsétteremben,csak érdekelne,hogy hogyan csinálják a panírját. :)
4. Spiritus (válaszként erre: 2. - K_nm)
2011. okt. 29. 13:18

attól szerintem nem lesz ilyen... talán egy kis keményítő is... de hát ettől titkos s recept.

Amúgy tegnap ettem KFC-ben, és már torkig vagyok vele. Először azt hittem, hogy ez másabb mint a többi gyorsétterem, de mostmár azt gondolom, hogy nem. Úgyan úgy mindenbe öntik a sót és a cukrot, és ettől lesznek olyan "finomak".

3. Zalóta (válaszként erre: 2. - K_nm)
2011. okt. 29. 13:12

Ilyen egyszerű lenne?! :)

Nahát..köszi..:)

2. k_nm
2011. okt. 29. 13:11
nem prézliben van forgatva...liszt-tojás-liszt
2011. okt. 29. 13:07
Mitől olyan a KFC-s csirke panírja, amilyen? ("fodros")

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook