Mitől okos az okostelefon? (tudásbázis)
"de persze megvárta, amíg lejár az egy év garancia.."
Látod akkor tényleg okos.
Na meg az alkalmazásokban számtalan tananyag is, nyelvleckék, különböző tanulmányokkal kapcsolatos anyag is megtalálható az ingyenes alkalmazás letöltésnél, na meg a facebook, nem kell külön sms-t írni, ami pénzbe kerül, lehet a facen is üzenni egymásnak, na meg a gmail alkalmazás, a google alkalmazások, van rajta alkalmazásban, ingyenes, letölthető zseblámpa, én is letöltöttem, ingyenes letölthető iránytű is, a helymeghatározás szempontjából is jó, és tényleg, működik, szóval mindent tud. Egy mini számítógép.
Csak az akksik nem fejlődnek a telefonokkal együtt. Az én okostelóm akksija meghalt egy év alatt.. Ennyi ideig bírta, de persze megvárta, amíg lejár az egy év garancia..
Okostelefon...
Van benne: navigáció,alkalmazáskezelő külön, természetesen böngésző, diktafon, képszerkesztő rendszer,térkép,e-mail kezelő, helyi információ meghatározó, FM rádió és számtalan lehetőség...na és persze telefonálni is lehet vele :-)
Én szeretem, megszoktam... :-)
Hidd el,az enyém kellőképpen buta,de ezt tudja :)
Pár napig kölcsönben volt nálam egy okostelefon nemrég.Hát...Mire megszoktam,adtam is vissza.Szuper,de nem az én világom :)
Az automata időállítás már a buta telefonokban is benne van :P
Sztem ha nem tudja vki,hogy mitől okos a telefon,akkor inkább ne vegyen,mert legyőzi a gép :PP