Mitől nyúlhatott ki a teljes új melltartó? (beszélgetés)
Nekem sincs minden hónapba, évente 2-3szor ha megtehetem, hogy ilyen drágát veszek. Azért veszek ilyet mert egyszerűen a többi nem bírja a súlyt és nem tartja sehogy sem a mellem.
neekm 85 E-F, és már csak a tecsóban veszek....nekem nincs 10 ezrem melltartóra, m eddig csak anyiért láttam márkásat. sajnos, pedig megfizetném, ha lenne miből...
értem,hát reméljük visszaveszik..
Fogalmam sincs, hogy mondták-e mivel holnap fogom vissza vinni.
a mosással jönnek...meg hasonlók...ha meg eleve mondtál,vagy tudatták,hogy nem cserélnek,meg reménytelen..de meglehet kísérelni!
nekem van majdnem 9000 es és van 1500 ft-os is.. na hát nem mondanám,hogy nagy szar az 1500-as,volt,hogy egy eredeti ruhám előbb tönkrement,mint egy bóvli..
na de nem ez a kérdés,hanem az,hogy nem fogják visszavenni,mert azt mondják,hogy mi nem megfelelően "kezeltük"..ennyi..
próba szerencse
Jó de itt nem arról van szó, hogy nem tetszik, itt minőségi problémákról van szó és nem egy 1000Ft-os melltartórol beszélünk mert ennyi erővel nem fizetem meg a minőséget és tudom, hogy amit veszek egy nagy szar.
persze,szinte mindenhol lehet már kapni,szilikon pántot is..mondjuk eddig csak olyat vettem..
nah,az ritka ahol a fehérneműt kicserélik,már a legtöbb helyen mondják is,meg ki is van írva,hogy azt nem cserélnek....mert úgy vannak vele,felpróbálod a helyszínen..jó azt hazaviszed...csak azt nem tudom mi a különbség,hogy ott felvesszük,de ha hazahozzuk már nem lehet visszavinni...érdekes...
Ige, az újpesti áruházba 150 Ft egy pár. Fehér, fekete, drapp.
De biztos lehet máshol is.
Nekem meg az a baj a melltartókkal, hogy a pántjuk nyúlik ki pár hónap után, és állandóan lecsúszik a vállamra, ill. karomra. Lehet venni valahol külön melltartó pántot? Mert maguk a melltartók tökéletesek.
Amúgy nagyon bosszantó.
Méreteimből adódóan nehezen találom meg a tökéletest és amikor végre akkor meg ez történik...
A mindenit! Akkor még azt sem lehet mondani, hogy a minőséggel volt a gond! Reklamálj szerintem!
Tényleg kíváncsi vagyok kicserélik-e, ha nem komolyan mondom nem ezért a 6000Ft-ért de biztos, hogy a fogyasztóvédelemig megyek.
Én is gépbe mosom minden melltartómat 40 fokon. Soha semmi bajuk nincs. A triumf is birja és az olcsó is:)
Ha csütörtökön vetted, akkor simán visszaviheted. Ki kell cserélniük. Ez nem egy olcsó melltartó és a garancia erre is vonatkozik.
Akkor kötelesek visszavenni, mivel nyilvánvalóan az anyag minôségével van a gond. Én hasonló méretekkel rendelkezem, de mindig egy másik márkát veszek, ami még drágább ugyan, de még sosem okozott kellemetlen meglepetéseket.
Az enyém gyakorlatilag még új. Most csütörtökön vettem és most mostam ki először.
Remélem nálam is ilyen segítőkészek lesznek!
Az enyémnek a pántja nyúlott ki úgy, hogy szinte hordhatatlan lett. :( Visszavinni nem tudom, mert megvan már vagy 2 éve, habár alig hordtam, de ennyi idő után már a kutya se foglalkozna vele(m). Viszont szerencsére levehető pántról van szó, így a nélkül tudom hordani, úh. nincs veszve minden. :)
Velem ugyan ez történt, az enyémet minden gond nélkül kicserélték, sőt abból a típusból és mérteből már nem is volt a boltban,és a csaj felajánlotta, hogy vagy levásárolhatom ebben az árkategóriában, vagy felhívja a környező boltokat, és ha most azonnal kell elmehetek érte, ahol talál, ha nem másnap menjek vissza, mert áthozatja nekem:) de elmentem érte, és aranyosak voltak ott is:)) (szerintem eladónő kérdése...van aki "lusta" elkönyvelni külön ezeket a dolgokat, ezért mondják sokszor, hogy nem lehet:)) de azt hiszem a fogyasztóvédelmisek honlapján találsz erre valami megfelelő indokot, ha kekeckednének.."
És mi van ha nem hajlandóak kicserélni? Biztos ami biztos alapon írtam nekik emailt is de hétfőn vissza viszem. Egyszerűen már hordhatatlan.
Én azért veszek drágát mert a többi nem tartja...90E-s és semelyik olcsó nem jó, eddig mindig T-t vettem és sosem volt gond.
A hőmérséklet nem hiszem, hogy gond lett volna mert nem is birom nagyon meleg vízbe tartani a kezem, langyos volt.
én gépben mosom őket, de én nem veszek drágát. nekem az szokott lenni a gond, h elég sok mosás utána varrás adja meg magát, és a merevitő jön ki belőle.
hát akkor max a hőmérséklettel lehetett gond. de vidd vissza mindenképpen...
86% polyamid, 14% elastan.
Vidd vissza,kicserélik.
Én a melltartókat nem rakom a gébe,mindig kézzel mosom.
A címkén az szerepel, hogy kézzel kell kimosni és ez így is történt, éppen ezért nem értem!
Mi van a címkéjén? Lehet gépben mosni?
Ha igen és ennek ellenére kinyúlt,akkor szerintem próbálkozz meg vele, hogy visszaviszed.
További ajánlott fórumok: