Mitől levegősödik fel a zselés műköröm töltés után? (tudásbázis)
Az, hogy ki mikor végez tanfit, nem mérvadó. Ez a csaj, akinél voltál, nem csinálta meg jól. A buborékos köröm a rossz anyagfelhordástól van, az meg, hogy leesett a fele , a rossz előkészitéstől. Keress jobb körmöst, és nem lesz gondod.
akihez mentem áprilisba végezte a tanfit,hát kicsit másra számítottam,tisztább környezetre,minden készlete tiszta por volt-gondolom a sok reszelgetéstől....de a pénz nagy úr
Mikor vettem ki a kis lámpa alól láttam h a legtöbb köröm buborékos,a fehér rész is meg úgy mindenhol,de annyira nem feltűnő...a franciára csillámos lakkot festettem,így nem látszik:) de én is kiváncsi lennék miért ilyen:)3hete csináltattam körmöket,az egyikről még azon a héten lepattant a fele műköröm,de a többi bírja.
Én pl. nem értek hozzá, de szerintem is nagy hülyeséget írtál. Egy körmös boltban hozzáértők dolgoznak valószínűleg.
Valszeg rosszul van előkészitve. Kis százalékban a vendég körme is lehet, hogy nem annyira birja az adott anyagot. Viszont akkor jobban levegősödne. Szóval én az előkészitésre tippelek.
az enyémek is nagyon szépek, de 4-5 nap is 3 újjam levegős, nem esik le 5 hétig sem. Magam megreszelem. 4-5 nap után voltam a lábamat csináltatni, mondtam a körmösnek, hogy lehet vele vmit kezdeni, azt mondta nem nyúl hozzá, egyébként nem feltűnő,de engem zavar.
Konkrétan baromságot irtál.... szóval nem kéne hogy terjeszd. Attól, hogy te nem tudsz valamit úgy használni, ahogy kellene, még nem rossz. Sőt! Majd az iskolában megtanitják. Vagy a továbbképzésen.
Sziasztok!
Én saját magamnak csinálom a körmöm (ősszel egyek tanfolyamra).
Minden a reszelésen múlik. Addig, amíg reszelővel készítettem elő a körmöm, levegősödött...
Mióta csiszolót használok, egyáltalán nem levegősödik. Olyan fejet használok, mint a dörzspapír.
Ami sima fém és érdes a felülete(nem tudom mi a pontos neve), az nem vált be, (pedig körmös boltban körmösök mondták, "ha ezt használod, biztos lehetsz benn, hogy nem fog levegősödni"... jól átvertek. Túl sima lett a köröm felülete és nem tapadt meg rajta a zselé!)Úgy potyogtak le, mint a huzat! A lényeg, hogy minél érdesebb legyen a köröm felülete! (persze figyeljetek, hogy a saját körmötökből ne reszeljetek sokat!!!)
Remélem tudtam segíteni egy picit! :)
Rosszul van előkészítve, rosszul van felvíve az anyag. A tanulóknál, és még sok végzett körmösnél is alapvető hiba.
Szia én már több műkörmöst is kipróbáltam, most egy nagyon jó hoz járok. Többnyire a fellevegősödés a rossz reszeléstől történik. Én így tudom:)
Elköltöztem a régi lakóhelyemről, ahol egy jól bevált körmös csinálta a körmeimet. Az utolsó 2alkalommal egy-egy tanuló csinálta a körmeimet és mindkét alkalommal fellevegősödött.
Mi az oka?
Mitől levegősödik fel a zselés műköröm töltés után?
További ajánlott fórumok: