Mitől lesz puha az ajkam? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én azt hallottam, hogy a mézbe egy kis cukrot kell keverni, és azzal kell dörzsölni (leszedi az elhalt hámsejtet)és utána tápláló krémmel bekenni
Kenem,és nem is száraz.De még mindig nem olyan jó puha:)Mind1.azt hiszem már ilyen marad.
Azért köszi a segitséget mindenkinek.
Köszi szépen a segitséget:)Mert még mindig nem olyan amilyen szeretném ha lenne:)
De majd próbálkozok még:)
Köszi,majd megpróbálom.
Annyira jó érezni ha valakinek puha az ajka,és én is olyat szeretnék.Úgyhogy most iszok és kenek:)
Nem akarok okoskodni, de azt figyeltem meg, hogy erőszakkal, külső behatással nem lesz puhább, de mióta sokat iszom, azaz eleget a napi léthez (2,5-3 litert naponta), így a bőrőm és evvel együtt az ajkaim puhasága, bársonyossága is garantált.
Elsőre az ajkaim érzik meg, ha keveset ittam. Kiszáradnak, majd a bőröm kezd el húzódni, ezekkel párhuzamosan fáj a fejem és stb.
Úgyhogy én a megfelelő folyadékmennyiségre kenem :).
Ezen felül a napi hidratáló krémet, amit általában este használok (kimondottan estit) azt szoktam kenni rá, azaz az ajkaimra is kenek belőle, de néha elmarad ez is.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lesz egy 4-5 éves gyerek gonosz?
- Mi az, amitől egy üzletben ideges leszel?
- Mitöl lehet cserepes és hámló az ajkam évek óta?
- Mitől lesz puha a törülköző?
- Ha a pöfeteg kekszet megsütöttem ma, betettem dobozokba, az hétfőn még finom puha lesz ugye?
- Holnap erősnek kell lennem." Mosoly lesz ajkamon ha vérzik...