Mitől lehet szúró/nyilalló érzés a pénisznél és körülötte? (tudásbázis)
felfázott v. megemelte magát!!!
Nekem ilyen nyilalgatások felfázásnál jelentkeznek
gyogyszertár...és kérsz 90% -os alkoholt.igazából azért szakemberre kéne biznod....de ha mégse fertötlenitsd le,és fertötlenitett tüvel/szintén gyogyszertár/egynek pont a közepét nyisd meg...akkor a ször kibujik és magátol a begyült terület kiürül.Hangsujozom inkább szakemberrel!!!!
orvos is kozmetikus is elötte kigözöli....
Sziasztok! Szeretném ha segítene nekem valaki.19éves vagyok és a péniszemen úgy 1éve jelentek meg apró kis pontok.Olyan mint a mittaszer de kinyomni nem lehet és kemény a belselye.Sok ilyen van a pénészemen és a szőris kezd ott felnőni:SSegítséget kérnék,hogy tudja -e valaki hogy miez ,mert kicsit félek ,hogy valami komolyabb dolog
:SKöszönöm a segítséget előreis vagy a gondolatot.
Urológia!!! Ingyenes és orvosok gyógyítanak!
Amúgy lehet bármi, sérv ami kisugárzik...stb..........de nem vagyok orvos. Bár ilyenről nem hallottam..
Menjen el orvoshoz!
Lehet semmi, de lehet nagyon durva betegség is:(
Sziasztok!
Mitől lehet szúró/nyilaló érzés a pénisznél és körülötte?Tegnap este a párom mondta el,hogy egy hete jelentkezett először és azóta ha legugol vagy néhány mozdulatnál előjön és belenyilal végig a hajlattól egészen odáig.Mitől lehet ez?Valaki hallott már ilyenről?
További ajánlott fórumok:
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Ami a gondolataidban - az körülötted.
- Átlátszó (fehéres) váladék folyik a köldökömből és körülötte fáj is, ha megnyomom.Mitől lehet?Volt már valakinek ilyen problémája?
- A fenekem jobb oldalán van egy seb. Körülötte piros és már fáj tőle a lábfejem is. Mi lehet ez? Hogy lehet meggyógyítani?
- Újra lehet kezdeni mindent egyik napról a másikra, ha körülöttem semmi nem változik? Hogyan?
- Vajon lehet valami előző életbeli kapcsolatunk? Vagy csak azért ez a sok "véletlen", mert annyira körülötte forognak a gondolataim