A fenekem jobb oldalán van egy seb. Körülötte piros és már fáj tőle a lábfejem is. Mi lehet ez? Hogy lehet meggyógyítani? (tudásbázis)
Ne haragudjatok, nemrég jöttünk haza nyaralásból, és még nem jött vissza az időérzékem rendesen. :)
(Még nem ittam meg a kv-mat) :))
Menjen csak orvoshoz a kérdező, valószínüleg egy bőrgyógyász lenne a megfelelő.
Jo lenne, ha itt is pentek lenne :) Te hogy csinaltad? :)
A kerdezonek pedig elnezeset kerem, de nem lehet ennyire butus, sajnos nem o az elso eset itt a hoxa-n! Konyorgom, ha bajod van, akkor ne azt vard, hogy tanacsokat osztogassanak, vagy sajnaljanak, hanem indulj el, vagy hivd az ugyeletet! Ezt ennyire nehez vegiggondolni?
Péntek van, menj el a helyi kórházba vagy Orvosi központba, és addig maradj amíg valaki meg nem vizsgál!!!
Bármi lehet.
Imádom az ilyen kérdéseket! :) :)
Magadtól nem jössz rá, hogy ORVOS????
Mi az, hogy a fenekeden van egy seb? Megszúrták, megcsípte valami, szétülted, vagy mi okozta?
Amúgy sem lehet látatlanban diagnosztizálni, de ha zavaros az előzmény, még látva sem.
Most komolyan!!!! Te itt tőlünk vársz segítséget???
Diagnosztizálást?? Itt csak jószándékú laikusok vannak. Vagy gondolod,ha lenne is közöttünk szakember, az tudna neked a hálón keresztül látatlanban segíteni???
SÜRGŐSEN fordulj orvoshoz!!!
Nyomás az orvoshoz!!!!!! Tetanusz vagy Lyme kór is lehet!!
A tetanusz egy gyakran halállal végződő fertőző betegség, ami leginkább az izommozgató idegeket érinti. Kórokozója a Clostridium tetani nevű anaerob baktérium. Spórái mindenütt előfordulnak az utca porában, vagy a kerti földben. Ha a spórák nyílt sebbe kerülnek, akkor a fertőzés bekövetkezett. Levegőtől, oxigéntól elzárt helyen a baktérium elszaporodik, és toxinokat termel, amik károsítják az izommozgató idegeket, ezzel bénulást és görcsöket okoznak, és károsítják a szívet is.
Láz szinte sohasem jelentkezik, jellemző tünet viszont a bőrön a csípés helyén megjelenő kokárdaszerű, ún. Lyme-folt (erythema migrans, terjedő bőrpír), a széli részén lassan terjed, és átmérője idővel akár az 50-100 millimétert is elérheti, valamint az erős égető érzés az ízületeknél. Jellemző tünetei még a feltűnő fáradékonyság, étvágycsökkenés, görcsök. Szívritmuszavart okozó szívizomgyulladás, agyhártyagyulladás, arcidegbénulás, ideg- és ízületi (többnyire térdízületi) gyulladás lehet a következménye.
Úgy,hogy sürgősen elmész dokihoz...Vagy kihívod...
Mert hogy mi innen nem tudjuk az okát,arra mérget vehetsz!
Szia!
Nem tudom mióta tart de szerintem nézesd meg egy orvossal!!!!
Nem csipett meg egy kullancs?
További ajánlott fórumok:
- A meditáció maga a csoda, mely meggyógyít téged és a világot.
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Ami a gondolataidban - az körülötted.
- Reiki? - 10 perc alatt meggyógyított.
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Hiába vannak körülöttem emberek, ha számukra észrevétlen vagyok