Mitől lehet pöttyös a karom? (tudásbázis)
Nekem legutóbb a mellkasomon voltak pöttyök, kb. 2 hét eltelt mire elmúltak. Kb. 3 évvel ezelőtt pedig az egész felsőtestemen, és volt a hol nagyon viszketett is, majd egy hónap alatt elmúlt, bár közben allergiás asztmát diagnosztizáltak, és mondta az orvos, hogy lehet étel keresztallergia is. De totálisan nem is tudják kivizsgálni, egy nagyobb vizsgálat is elég drága. Aztán egy hónap múlva elmúlt. Bár közben kaptam gyógyszert is, de nem konkrétan a kiütésekre. Azokat azóta nem szedem, ritkábban vannak panaszaim.
Sokat nem segített biztos, de én ezeket tapasztaltam...:)
Mit lehet egy iylen kérdésre irni mást
A Google 1000 féle találatot ad a májbetegségtöl a lelki eredetüig
Ugyanakkor volt dolgom bőrgyógyásszal, szinte semmit nem tudnak
Ha egy kenőcs nem használ , próbáljuk a másikat
Aztán az Aloavera segített, pedig nem hiszek az ilyen varázsszerekben. És még csak nem is bőrgyógyász hanem pszichiáter ajánlotta
További ajánlott fórumok:
- Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani?
- Minden éjszaka folyamatosan el van zsibbadva a bal karom és egész reggel olyan gyenge hogy minden kiesik a kezemből, mitől lehet ez?
- Fogzástól lehet pöttyös egy kisgyerek arca?
- Fél éves kislányom állandóan az arcát dörzsöli és utána nagyon piros pöttyös lesz az arca mitől lehet?
- Pöttyös káposzta? Mi lehet a baja? Ehető még?
- Budapesten az Ecseri és Pöttyös utcai metró megálló között, van fedett korcsolyázási lehetőség. Ti ismeritek, voltatok már ott?