Fogzástól lehet pöttyös egy kisgyerek arca? (tudásbázis kérdés)
Szia! A kisfiamnak ilyen érzékeny a bőre. Azt mondta a bőrgyógyász hogy ne használjak öblítőt az ágyneműhöz, mert ha alszik csorog a nyála és feloldja azt. Hát azóta is használom:) a bőre viszont szépen javul. Ezeket a gyerekkori betegségeket idővel kinövik! Mi is kaptunk rá kenceficét, használ is.
Szép napot!
Szia luszi75!
Nálunk akkor pöttyös a hét hónapos Timike, ha kb 1 hét mulva "olyan" napjaim következnek. Talán az anyatejel megy át?.
Nem tudod te is ehhez kötni( Ha még szoptatsz)?
Szia!
Kisfiam 13 hónapos, neki akkor kezdődött, mikor már a 7. 8. fogak bújtak. Doktornőnk szerint hideg ekcéma, de a nyálzás miatt is lehet pöttyös. Mi használjuk mindkettőre az elocomos hydrofilt (doktornőnk tanácsára), nincs semmi bajunk, és pár nap múlva elmúlik. (csak este lefekvés előtt kenem) Mi rosszat hallottál róla??
Szia!
Igaz, az én Mazsolám már lassan 5 éves, de anno ő is nagyon pöttyös volt! Hintőporoztam neki, amivel a köldökét.....Csak arra kell vigyázni, hogy ne szippantsa be, csak kézzel kenegettem be vele, nem szórtam. Nekünk bevált!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Apa nélkül nevelek 2 kisgyereket, hogyan és meddig lehet ezt csinálni hogy ne sérüljenek a gyerekek?
- Lehet már a Balatonban kisgyerekkel fürödni? Milyen a víz hőmérséklete?
- Hogyan lehet kisgyerek mellett házimunkát végezni?
- Butázás kisgyereknél, mit lehet tenni ellene?
- Fogzástól lehet hasmenés?