Sziasztok. Nekem is barna folyásom van. Kicsit félek, mivel olvastam, hogy beágyazódás elött is lehet barnás folyás... viszont most nagyon nem jönne jól egy baba. Novemberben 2x volt menstruációm és decemberbe kimaradt. Barátommal utoljára december 24 voltunk együtt. eredetileg 22-én kellett volna megjönnie tehát 2 napja már késett. Most barna folyásom van és kicsit félek tőle hogy beágyazódás lehet e az oka vagy csak a menszesz miatt lehet.
Szia ! Nekem nem de egy bnőmnek volt ilyen és őt is kaparták utána.. Gyulladás volt neki is! A dokit semmikép ne halogasd hátha nem a legrosszabbat kell csinálni akkor!
Nekem is volt, elmentem orvoshoz, vérzéscsillapítót, folsavat és hüvelyöblítőt írt fel. Előtte beteg voltam, és sok Neocitránt ittam, a doki azt mondta, ettől lehetett. Aztán el is múlt.
Hát én épp tegnap keresgéltem erre választ, de érdemlegeset nem találtam. Nekem elvileg ma v holnap kéne megjönnie, de tegnap óta van pici barnás folyásom, nekem még sosem volt, fogalmam sincs, mitől lehet.