Mik lehetnek az okai a "barnás folyás"-nak? (tudásbázis)
Valami bajod van? Csak egy kérdést tett fel!!
Én inkább megköszöntem volna hogy felhívta rá a figyelmem.
Akitől ennyit nem lehet megkérdezni szerintem az tűnjön el innen de nagyon gyorsan!
Mielött tényleg nekiállok kötekedni.
Értelmes emberekkel szívesen szóbaállok dehát te nem tartozol közéjük. Minden jót!
Nem tudsz róla?? Akkor nézd meg te vaksi! Biztos nem én irtam ki! Barom!! Még ehhez se értesz a helyedben én meghúznám magam és nem beszólogatnék! De amilyen a nyelvtanod inkább a nyelvtan órát ajánlanám mielött bárhol is kinyitod a szád!! Kis pisis.
Magadfajtákkal le se állok beszélgetni mert nem vagyunk egy szinten. Nyomorék. A cset meg legyen a te időtöltésed. Értelmesebb dologra nem futja.. Deffektes fiatalok!!
sziasztok lányok
a menszi előtti barnás vérzés az a nem jó nyálkahártya leválás az oka
progi hiány
erre utrot vagy duphastont szoktak felírni
sajnos nagyban hozzájárul a terméketlenséghez és ha esetleg sikerül is akkor elmegy a baba
pótlandó mindenképp
1.nekem is ilyen volt az első pár vérzés
2. itt nincs helye a trágár beszédnek. oké?
Forever love te csak ne ugassál nem tudok róla h az lenne kiírva!!!Biztos véletlen.de ne itt kötekedj hanem menj el csetre vagy a csicska barátaiddal vhova. :D
Naszóval..annyi hogy nekem volt 2 napig ilyen barnás folyásom de mostmár nincs semmi, elmúlt.Nagyon nem értem!!!
Sajnos én is erre tudok már csak gondolni :(
Köszönöm!
Igen a közepén, az elején még arra gondoltam, hogy a peteéréssel függ össze. Mindenképpen menj vissza az orvoshoz. Lehet, hogy gyulladásod van és ez okozza a problémát.
Mielőbbi javulást neked!
Sziasztok.Én egy 14 éves lány vagyok és még nemjött meg az elő menstruációm.Az a baj hogy két napja barna szerű folyásom van. Ez mi lehet? Segítsetek!
Reni.
Nekem is volt hasonló köztes vérzésem míg a fogamzásgátlót szedtem. Amúgy Marvelont szedtem, ami a Mercilon elődje, ha jól tudom, nagyon hasonló a két tabi. Elmentem a dokimhoz, felírt egy másikat, attól elmúlt. Hozzáteszem, évekig nem volt ilyen tünetem, valszínű besokallhattam... nem küldött el vérvételre.
Aztán amikor teherbe estem, akkor is volt ilyen vérzésem az elején. A dokim hormonhiányra gyanakodott, így Duphastont írt fel az első 3 hónapra. (szintén vérvétel nélkül) Ahogy el kezdtem szedni, rá pár napra elmúlt ez a tünet.
Nem gondolom, hogy ez lelki eredetű dolog lenne, bár hiszem, hogy nagyon sok betegséget vissza lehet rá vezetni.
Szia,
Szerintem osszefuggesben van. Hormonproblemara utalhat a kisebb verzes, gorcsoles, de mindezt csak vervetelekkel lehet kideriteni.
Menj el dokihoz mindenkeppen!
sziasztok. Én most hagytam abba 2 hete a fogamzásgátlót és nekem most harmadik napja barnás folyásom van. Eddig nem volt ilyen. Sőt görcsölök is kicsit... Ez összefüggésbe hozható szerintetek azzal, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót?
Jövőhéten megyek dokihoz, mindenképpen mondani fogom neki,de addig is tudtok valami okosat mondani?
A gyógyszert otthon írták még fel nekem, azt mondták ez jó nekem.
Itt kint még nem voltam dokinál, jövőhónapban megyünk haza, és akkor szeretnék dokit találni Miskolc környékén. Valaki normálisat! Esetleg tud valaki?
Ez a folyás most kb. másfél hete tart, és a picitől több, szerintem.
Igaz, hogy 2-3 nap múlva várható a menstruációm, de akkor sem kellene közel 2 héttel előtte már ennek lennie!
Es a Mecilont az Mo-on irta a doki, vagy Irorszagban?
Mert en a helyedben elmennek az ir orvoshoz is, ok nagyon alaposan ki fognak vizsgalni (csak meselj el mindent hogy mi van, es hogy a vegere szeretnel jarni a dolognak).
En Angliaban elek, es csak jo tapasztalataim vannak az ilyen jellegu dolgokkal kapcsolatban!