Egy nap erős vérzés utána pedig híg barnás folyás (beszélgetős fórum)
A meforalt sem szeded és nem tarod a diétát sem? Így ne is várj csodát. A műtétnek semmi értelme. Azt csak akkor szabad megcsinálni ha a gyóügyszeres kezelés nem hazsnál. Kb fél évig lehet utána peteérésed és kezdődik minden előről. Tapasztalatból mondom. Nem jó az endo dokid.
az endo doki nem írt fel semmit,mondván hogy már magától megjön a mensim minden hónapba.hát elég tanácstalan vagyok.ma is volt még egy kis halvány barnázás de estére már nincs.
Egy 15,5 éves fiú,egy 10 éves fiú-utána volt a méhen kívüli.Jobb petevezetéket kivették,majd hashártyagyulladás után közölték:nem szülhetek többet.Erre most van egy 21 hónapos lányom is :).Ő is császáros volt és a dokik mikor szétnéztek a hasamban nem értették,hogy lettem terhes.Én sem...Csoda!!!
Már van is beutalóm endokrinológushoz,a szőrösödés miatt kértem,de pont bennhagytam a rendelőbe,na mindegy.:/
Sajnálom.Van egyébként gyermeked?
Nekem akkor volt ilyen,mikor méhen kívüli terhes voltam :(
És a pcos-re kapod a megfelelő kezelést, mert a műtét az nem megoldás rá ugyebár. Ha nem kapod a megfelelő kezelést, akkor valszeg most kezdenek újra előjönni a hormon gondok és ettől lett ilyen.
Megnéztem gyorsan a PCO-t,és ezek a tünetek nekem is vannak,+ a cukoréhség,depresszió.:o
"Zsíros bőr, pattanásosság (acne) az esetek döntő többségében észlelhető.
Gyakori az eleinte alig észrevehető, majd erősödő férfias típusú szőrnövekedés (bajusz- és szakállképződés, szőrök az emlőbimbó körül, a hason felfelé húzódóan, hátul a keresztcsont tájékán).
Hajhullás, férfias típusú kopaszodás is előfordul.
Az acanthosis nigricans a kifejezetten kövéreken észlelhető: barnásfekete, durvább felületű bőrterület a nyak hátsó részén, a nyakláncnak megfelelő helyen, illetve a hajlatokban (hónalj, lágyékhajlat, emlők alatt)."
Bár az a barna nálam gombás kiütés.
Jó éjt!
hát csak úgy hogy a műtét óta minden rendben van e a petefészkeimmel,mert "megbontották mindkettőt "a ciszták miatt.
hát nem gyakori.de ha estleg terhes lennék és elvetélnék azt már szerintem érezném.az eddigi tapasztalataim alapján írom ezt.köszi a válaszokat.lépek aludni.
jó éjt mindenkinek
hátha reggel okosabb leszek.
...mennél amúgy dokihoz,ha ez most nem volna...?
persze,hiszen akkor vált a hártya
és az általában erős görccsel is jár
Várandóssági ügyben mégy dokihoz hétfőn,vagy csak általános vizsgálatra?
akkor annyiban jó jel,h a hártya nem válik le,de azért nem normális ez,akár milyen gyakori mostanában.
nagyon fontos a pihenés,ha megteheted,feküdj egész nap!:-)
kíváncsian várom a fejleményeket!Ha dumál a patikus,akkor nyugodtan megmondhatod neki,h miért ilyen fontos ünnepnapon.:-) Csak ügyeletes patika lesz
Ezt nem tudom sajnos,még nem voltam terhes,vagy ilyesmi.
eddig a vetéléseimnél darabos vérzésem volt.most viszont nincs.
türelmes nem vagyok csak tényleg nem voltam még így soha és azt sem tudom hogy terhes vagyok e.mert az első napon bő vérzés volt de nem darabos!és most pedig ez a barnás.hát nem tudom.
Ha tudok,veszek holnap 1 tesztet.Majd megírom,hogy mi volt.Tényleg pihenjünk addig!
hát türelmes vagy...
én azonnal mentem dokihoz,amint barnázni kezdtem a pozi teszt után,és már akkor késő volt.csak ezért írtam,de te tudod.
akkor viszont pihenj holnap nagyon sokat!!!
sóginőmnek is volt barnás folyása terhesség alatt,azonnal ment dokihoz és veszélyeztetettre vette azonnal.feküdnie kellet és gyógyszert kapott
köszi.majd kiderül nálam is hétfőn,mert megyek dokihoz mindenképp.:)
hát,ha van baba,és vérzel,az azt jelenti,h elkezdett leválni a méhnyálkahártya és így elmehet a baba.:-(
de a doki tud erre felírni gyógyszert (sárgatest hormont),ami segít a magzat megtartásban.:-)
ezért lennék kíváncsi hogy estleg valaki volt így terhesen vagy csak úgy simán mensi alatt?
akkor neked az erős gyógyszer is kihathat ám rá,de biztosat csak a teszt és a doki tud mondani,mi itt nem.:-)
hát nekem nagyon nem volna jó.de tényleg nem tudom hogy terhes vagyok e vagy sem!mert így még nem voltam soha.mindegyik terhességem megéreztem,de amióta műtöttek nem tudom mi a dörgés odabenn.ez a hónapi mensi teljesen más mint az előző 5.
uhh,nem semmi.akkor neked pont rossz lenne:(,ami nekem jobb lenne,jelenleg.
További ajánlott fórumok: