Mitől lehet az, hogy hiába nem eszem, a hasam csak nem lesz lapos? (tudásbázis)
A hasizom gyakorlatoktól nem lesz lapos a has!! Ez a nagy tévedés és sajnos sok ember ebben a tévhitben él!!
Szóval attól, hogy nem eszel azért nem lapos a has mert elkezd tartalékolni a szervezeted kinek előbb, kinek később és minden egyes kis dologhoz ragaszkodik. Én régen kövér voltam 5 év fogyókúrás folyamatos tapasztalás után elmondom neked a hasad attól lesz lapos, hogy elsőként kizárod a cukor, szénhidrát, zsír, 3-ast, utána olyan ételeket sez eszel amik túlmennek(én erre a norbi lisztet használom), ha ez megvan utána KARDIO és AEROB mozgást kell végezni, úgy hogy a pulzusod végig a zsírégető tartományban legyen, ha ez megvan akkor jöhet a hasizom, de ezzel vigyázz mert ha sokat csinálsz belőle a hasadban megvastagodik az izomzat és attól nem lesz lapo.
Akkor ha elkezde szedni arra való gyógyszert, azzal nem okozok semmi gondot , nem? Legfeljebb, ha mégis voltak, akkor kiirtam őket.
Nekem legalábbis így logikus.
Most Gugli urral már megkerestettem és találtas is erre való gyógyszereket.
köszönöm szépen a válaszokat- tehát lehet, hogycsak annyi a gond, hogy kissé elhagytam magam.
ez jó hír, mert ezt azért viszonylag könnyen lehet orvosolni. :-)
de azárt egy ultrahangot lehet, hgy beiktatok.
A bélférgeségnek azért lenne más jele is, nem?
Ennek sok oka lehet.
pl:
hasfal gyengesége
nőgyógyászati probléma (Pl. ciszta)
puffadás
vendéged van (bélféreg)
és még biztos van más is.
Szia!
Szerintem rá kellene mozogni egy kis hasizommal, mert a rugalmasság már nem olyan mint 20 évesen.
Csak szőlőzni meg nem érdemes, bár isteni, mert amint eszel utána visszajön több mint ami lement.
Vagy felülés kellene vagy ha a derekad nem birja (az enyém sem) akkor állva térdfelhúhás hasmegfeszítéssel minden nap 50-100 ha tudod többször. Időbelileg 5-5 perc.
Sziasztok, 46 éves vagyok és egyszerűen nem értem, hogy miért nemlesz laps a hasam, mikor szinte alig eszem. (napo óta csak szőlő)
Régebben egy ilye kura után 2-3 napal, már egészen lement a hasam.
van tpasztalatotok?
További ajánlott fórumok:
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Nem keményedik meg a habtejszín, hiába verem, ez mitől lehet?
- Mi lehet ez a lüktető érzés a hasamban? Pár napja érzem, eddig nem zavart.. de most már igen.
- Szerintetek, hogyan lehet kimosni a répa, sütőtök..stb foltot a baba rucijából? (megj.:hiába áztatom le rögtön...)
- Mi lehet az oka, hogy a hasam állandóan kortyog mintha kis buborékok lennének benne, amik ide-oda vándorolnak?