Mitől lehet az, hogy állandóan (még melegben is) rázza a hideg a jobb combom, és libabőrös? (máshol nem) (tudásbázis)
15. katácskák
2008. okt. 6. 06:50
Hamar fllkeresni az orvost. Jobbulást
14. varbóc
2008. okt. 6. 06:19
Alapvetően keringési probléma és /vagy idegzsába. Mindkettővel ajánlatos minél hamarabb orvoshoz fordulni !
13. mamoca1234
2008. máj. 19. 21:21
GONDOLOM KERINGÉSI PROBLÉMA LEHET, DE JOBB LENNE MINNÉL HAMARÁBB ORVOSHOZ MENNI!
12. marcsy006
2007. szept. 13. 14:46
A férjemnek hasonló problémája van,neki néha zsibbad és érzéketlen,de van mikor égető érzés,máskor pedig úgy érzí mintha hideg víz csordogálna sajnos egyre nagyobb területen.Az orvos csak annyit mondott,valószínűleg a gerincétől van és ezzel el volt intézve.Igy forduljon az ember a dokihoz "bizalommal",mikor rá se néz,csak legyint egyet?.
11. iz_eniko (válaszként erre: 9. - Csöpp)
2007. jún. 3. 00:17
Privibe irom holnap.Ok?
10. 0a6ce1d48d
2007. jún. 2. 12:11
A szakorvos megmondja.
9. Csöpp (válaszként erre: 5. - Iz_eniko)
2007. jún. 2. 11:49
Volt gondom a vesémmel pár éve, de semmi komoly...azzal hogy lehet összefüggésben?
(most is fázik szegény) :(((
8. Csöpp
2007. jún. 2. 11:48
köszi a hozzászólásokat
7. Loni
2007. jún. 2. 10:44
Fogalmam sincs, hogy mi okozza, de szerintem mindenképp fordulj dokihoz. Te is megnyugodnál, ha tudnád, mi okozza. Lehet, tényleg csak vitaminhiány vagy valami kis keringési gond.
6. Ildikó29
2007. jún. 2. 10:29
Ez nagyon sok mindenzől rőfordulhat nem kizárt, hogy valami ideggyógyádzati gond lehet a háttérben Ajánlom látogass meg ezzel idwggyógyász szakembwóert mert ez is lehet a combo hibaörösségének az oka Ildikó29Vagy a vérkeringédeddel lehet baj ennnek javasolt utánajárnod érvizsgálatn éd kikérni szaorvos tanácsát nehogy kédőbb nagyob gonddod egyem Netalán 1 érdzükület alakuljob ki
5. iz_eniko
2007. jún. 2. 10:26
Csakis orvos tudja megmondani mi a gond.Édesapámn is igy érzett,neki vérkeringési problémái voltak.Nem játék,szerintem menj el orvoshoz.
A veséd rendben?
4. Virág3
2007. jún. 2. 09:43
Szerintem is a vérkeringéssel van kapcsolatban.
Anyukámnak is hasonló problémája volt, csak neki a lábujja "fázott"!Sok mindent mondott neki az orvos,ezzel nem szabad viccelni,szerintem te is menj el minél hamarabb!
3. duncimacs
2007. jún. 2. 09:36
Szerintem valami idegszál rakoncátlankodik, próbálj meg több magnéziumtartalmú ételt fogyasztani, s akár külön szedni kb.. 2 hétig magnézium pezsgőtablettát, napi egy darabot. Gyógyszertárakban, drogériákban kapható. Egy tabletta kb 250 mg magnéziumot tartalmaz. Lehet még B-vitaminhiány is ez Erre egy B-komplex vitaminkészítmény a hatásos. Legalább egy havi adagot vegyél meg.
2. Dézi20
2007. jún. 2. 09:17
Szerintem a vérkeringéssel lehet összefüggésben. Nem ártana, ha elmennél orvoshoz, és tőlle kérdeznéd meg.Lehet, hogy nem tűnik komolynak, de az is lehet, hogy valami betegség következménye.
1. Csöpp
2007. jún. 2. 09:03
Szerintetek mitől lehet az, hogy állandóan (még melegben is) rázza a hideg a jobb combom, és libabőrös? (máshol nem)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?