Mitől függ, hogy a Sparban a pénztáros ad-e 20%-os kuponokat vagy nem? (beszélgetés)
Akkor úgy tűnik össze vissza dolog ez. :D
Mondjuk pénteken lesz dolgom Budapesten szóval benézek az Allébe úgyis. Mostanában úgyis szeretem az interparokat mert lehet újra Tikkadt Szöcskét kapni. :D Igaz jó drágán.
Régebben pár nappal váltás előtt volt.
Szerintem ugyanaz a terjesztő hordja, mert mindig egy napon van bent egy kazal: Lidles, Penny, Aldi + még a helyi ingyenesek szennylapok is :) Legalább többi napon nem borzolják az idegeket. Szóval ez a nap mostanság csütörtökre, néha péntekre esik.
Tavaly lett volna egy klassz kerti szék az Aldiban, de mire újságot kaptunk, már mindent felvásároltak, és nem is hoztak az akció végéig. Na, akkor mérgemben írtam az ügyfélszolgálatnak. Mit válaszoltak? Hogy Budaörsön van... bekaphatják.
Februárban kaptam Szolnokon és Alleban is szó nélkül. Márciusban pedig sehol sem adtak. Pedig a kuponos időszakban pont ezért mentem a hagyományos pénztárba.
Igaz, hogy alig lehet valamire érvényesíteni ezeket, de jó ha van. Az a 4 amit vagy megkapunk az újsággal, ha éppen nem lopják ki belőle azért nem túl sok.
További ajánlott fórumok:
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Miért állítják meg mindig a pénztárosok a szalagot?
- Szerintetek mennyit lehet keresni Pesten A Tescoban pénztárosként?
- Ki volt már tesztíráson Cora áruházban? Milyen feladatok vannak? Holnap reggel 10-re megyek tesztet írni. Pénztárosi állásra hívtak.
- Tescoban diákmunka pénztárosként...
- Tescos pénztárosok