Szerintetek mennyit lehet keresni Pesten A Tescoban pénztárosként? (beszélgetés)
Köszönöm jól telt.Őket csak látásból ismerem..........
És a te napod hogy telt?????????
Kocce.:) A polgarmester gyerekeivel szoktam lenni ha ott vagyok.:) Milyen napod volt?Szep estet!
A váci úti tesco a leghírhedtebb az összes közt.
brutál xar hely senki ne menjen oda.nagyon rossz a légkör is a főnökök is.
Én állandó éjszakában dolgoztam polcszervízesként és 80 ezret kaptam készhez + az 5 ezert ft-os étkezési utalvány.
:)))))))))))))) Átadom nekik.Tényleg kicsi...............
:) Na latod kicsi ez a vilag!Rengeteget szoktam Adandon lenni!Anettel meg a nagynenikejehez szoktam menni.Sok ismim van ott.Puszilom az Anettet ha latod...meg a Judtkat is.Eniko
Na haliho!Senki többet mégegyszer?:d
Na mindegy,köszönöm azoknak is,akik eddig írtak,én most megyek alukálni,mert holnap megint munka....
Hát őt nem ismerem,valószínüleg azért mert én csak pénztáros voltam.
Te a Kaposváriba voltál:) A friss árú igazgató valamilyen Gizike volt,tőlünk ment oda.
Persze hogy ismerem.Ő hossteskedni szokott,mellesleg a szomszédom,pontosabban 2 vel lakik mellettünk.Én eredetileg Enyingi vagyok,csak Ádándra mentem férjhez,és így melóztam a Siófoki Tescoba.Csak most van egy egy éves kislányom,vele vagyok itthon.
Aha.kik?Vagy nem szabad leírni őket?:D
Kaposvariban meloztal?En kaposvari vagyok.Van egy par ismim ott is.
én szerettem a vége felé már a kaposvári Tescoban is dolgozni,csak jött a vizsgaidőszak..és abbahagytam.Ott is jó volt a "légkör".
jaaaaaaaaj:) Es Siofokra mentel ferjhez?En meg most kint vok Angliaban 4 honapja.....kezdenek hianyozni a kis varosaim.Szentgaloskeren nincs ismid?
Szia!
Tescoéknál nem sok különbség van a főváros és vidék között. A munkabér függ a bevásárlóközpont nagyságától. A legmagasabb bérek a budaörsi áruházban van, mert ez a legnagyobb az országunkban. Illetve attól is függ még, hogy az adott Tesco melyik érzónában dolgozik. De a nyolcórás kasszás fizu kb. 75-80 ezer, persze pótlékfüggő is. Ezen felül kapsz még hideg étkezési utalványt, K&H egészségkártyát. Viszont nem egy álommunkahely, de ez is áruházfüggő. Én nem panaszkodok, sokat kell melózni, de ahol én dolgozok/tam (gyesen vagyok) ott nagyon jó a légkör.
Én is kaposvári voltam....:D
Kovacs Anett....hosszu fekete haja van,adandi.De asszem most csak hostess kent van ott.Amugy rengetegszer szoktam menni a siofoki Tesco ba.Bar Kaposvari voltam,vagyok.Ismered?
Hát igen,én is ezen gondolkodtam.Meg van már ott gyakorlatom is,talán jobb lenne.Mondjuk nem dolgoztam még 8 órában,mert csak diák voltam,de másfél évig csináltam 4-6 órában.
Ok.Akkor ennél talán a Tesco is jobb.
Tényleg???Régóta van ott?Hátha ismerem.........
Én olyan vagyok hogy tudok dolgozni 12 órát is,ha lelehet ülni,de itt nem lehet.
Szia! Idén nyáron már nem,mert babáztam.De amúgy se adnak plusz lóvét.Csak tartanak egy bulit szezon végén.
Nagyon hezitálok rajta,mert kell a munka,de nem bírok állni.Mindennap majd leszakad a lábam....
A váltópénzt a pénztáros is átszámolja mielött berakja a kasszába.
Csak akkor jelentsd be ha mar biztos a masik allas!
helló! És nyáron nem kaptál több pénzt a megnőtt forgalom miatt?
Ja és heti egy nap van szabim.
Pesti Tesco érdekel csak,munka miatt költöztem fel.Azt mondták amúgy hogy ha elakarok menni,jelentsem be 2 héttel elöbb.
További ajánlott fórumok: