Mitől folyhat egyfolytában egy kisbaba orra? (tudásbázis)
pulmonológiai magánrendelésen írta ki a doki.
Nem is olvastam végig a tájékoztatót.
Az orrszívás helyett megpróbálnám a sós orrsprayt.
Mondjuk nekem 4.5 éves a fiam, és a hónapok óta tartó taknyoskodást az orrmandula okozza.
A dokink sós orrsprayt ajánlott, és Nasonexet írt, ami jó allergiás orrfolyásra.
egy ismerősöm is napi szinten szívta a ygereke orrát, és náluk kiderült, h pont amiatt volt állandóan trutsmós a nózija a ygereknek, mert már túl volt szívva.... nem jó ha természetes módon nme tud tisztulni, foylamatosan irritálva van a szívóval!
A másik lehetőség, h allergia.
Lakásban vagy kint is ugyanúgy?
Valami allergia lehet. Valami irritálja.
valamilyen tejterméket kap, s az erősen nyákosítja
bébipuding vagy hasonlók?
Ööööö, a nózijára sajnos nincs ötletem, én még csak 3hetes anyuka vagyok. :)
De tuti, hogy azt a dokit messziről elkerülném, ha nekem szólna be ilyet! :(
A folyamatos, gyakori orrszívás is ingerli a nyálkahártyát, így még több váladék termelődik. Álljanak le az orrszívással.
ha még utána is folyik, és nem színes, akkor keressenek fel orvost (másikat).
Lehet allergia (szopik még a baba?), érzékenység porra, bármire.
Egy kedves ismerősöm gyermeke 8 hónapos és 7 hónapja egyfolytában orrszívást kell alkalmazniuk, mert nyálkás, fehér színű váladék jön az orrából. Voltak már gégészeten, és a foga sem jön. Nagyon el van már keseredve és nem tudja mit tegyen. A doki azt mondta, hogy "neki már agymenése van attól, hogy ennek a gyereknek mindig szörcsög az orra!!!" Szegényeknek nagy segítség...
Várom az ötleteket!
További ajánlott fórumok:
- Miért éget be apu egyfolytába?
- Ti mikorra terveztek kisbabát?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Mit kell tenni, ha a családban valaki 5 napja egyfolytában iszik és terrorizálja a hozzátartozókat?
- Spirál miatti görcs 3 hete egyfolytában?
- Kislányom mióta megkezdte az ovit, egyfolytában beteg! Normális ez?