Miért éget be apu egyfolytába? (tudásbázis kérdés)
szóval nem vagyok egy elvetemült szülőellenes ember mert pl a párom szüleit jobban szeretem majdnem mint a páromat:D
de aki képes egy gyereket lelki vagy testi terorrban
tartani csak hogy az önbizalma rendben legyen hogy ő a faxa gyerek azt elitélem akkor is ha szülő
sajna a hülyék is tudnak gyereket csinálni az nem nagy kunszt csak akkor szeretni is kéne és nem leégetni tönkrevágni
Pár mondatból elég nehéz leszűrni,mi is a probléma köztetek!Mivel már 21 éves vagy maximum tanácsot adhat,de valóban nem szép,ha "leéget"idegenek előtt.Nem tudom,mi lehet az oka,de vezesd rá,hogy jobb lenne ezeket a dolgokat családon belül megbeszélni(már ,ha muszáj neki)
Az én lányom 16.Még szerencsére elég gyerekes a felfogása.Én 13évesen már túl voltam a dolgon.Őszintén szólva nem késtél le semmiről.Ez nem korhoz kötött.Emiatt ne szégyelld magad,Ki előbb,ki később.Majd eljön az aki fontos annyira,hogy...
Faterral beszélj!Ez másképp nem fog megoldódni.De ne hallgass olyan hülye tanácsokra amiket Te sem gondolsz okosnak:)))
Van egy régi mondás, talán a görögök idejéből: Ha nem tudod legyőzni állj mellé!
Ha semmiképpen nem lehet vagánysággal elvenni a kedvét a saját lánya cikizésétől, akkor taktikát kell váltani.Pl.: Ha felhozza, hogy a
még nincs barátod, válasz: tudod még nem találtam olyan okos és jószívű(vagy erős, vagy jól kereső stb.) pasit, mint te, apu!De, ha megtalálom, szólok!
Hát ez bunkóság! Nem tudok jobb szót! De vannak ilyen apák! Pedig általában azt olvassa az ember, hogy az apák odavannak a lányaikért. De, mivel én kinőttem ezt a kort, azt tanácsolom, hogy vedd fel a kesztyűt. Legyél te is felvágott nyelvű a vendégek előtt. Tegyél konkrét negatív megjegyzést a korára, a sörpocakjára, a kopaszodására, lábszagára vagy éppen olyan dolgára, amit nem szívesen teregetne ki.
Pl.:jaj apu, nem kellene innod,vagy enned, tudod a te korodban árt a vérnyomásodnak!Ha sérelmezi, akkor nyugodtan kérj elnézést, hogy persze nem úgy értetted, csak hát félted.
CSAK EGYETLEN EGYSZER PRÓBÁLD MEG! Látni fogod a hatást! És legfőképpen ne emlékeztesd rá, hogy ő is ezt csinálta veled. Legyen ez véletlenszerű úgy, hogy te ártatlan maradsz. Hadd egye a frász, hogy bármikor ezentúl "elszólhatod" magad:D
:DDD
Tuti vagy.:DDD
fejtegetni fogja és figyeld meg hogy igazam lesz, mondom ujra normális apa ha egyszer be is éget véletlen a gyerekét de ha az megkéri ne tegyen ilyet nem teszi
de aki sorozatosan bántja a gyerekét lelkileg ezzel sokkal súlyósabb mint ha testileg verné meg
További ajánlott fórumok:
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Mit kell tenni, ha a családban valaki 5 napja egyfolytában iszik és terrorizálja a hozzátartozókat?
- Spirál miatti görcs 3 hete egyfolytában?
- Kislányom mióta megkezdte az ovit, egyfolytában beteg! Normális ez?
- Mit tegyek? Van egy srác, aki egyfolytában piszkál...
- Barna hajam világosítva lett decemberben, azóta egyfolytába viszket a fejem.Mitől lehet?Mit csináljak?