Spirál miatti görcs 3 hete egyfolytában? (tudásbázis)
Csak a szülés óta görcsölgetek mensi alatt előtte nem. De ha azt vesszük alapul hogy az előző 3 hónapban mikor megjött igen akkor lehet benne van a pakliban. :( Persze megyek a dokimhoz ha szombatig nem javul de azt mondta addig várjunk és szedjek fájdalom csillapítót. Csak a szoptatás miatt azt kerülöm inkább.
Tudom, hogy levétel után másik kell és tényleg nem olcsó. :( De hát a gyógyszer még drágább mert ahogy hallom 3 hónapra 5-6ezer forint meg a többi módszer sem túl pénztárca kímélő az önmegtartóztatáson kívül! :))) Na de ennyit megér! :)
Szóval akkor valamennyire normális az, hogy görcsölök.
És olyankor szipla görcs van vagy szúrkál oldalt is? Mert nekem volt már petefészek gyulladásom és attól félek kiújul mert folyamatosan a bal oldalon fájt. Igaz 2 napja jobb oldalon is... Nem tudom de kezd kegyetlenül fájni. :(
Tudom miről írsz, én ezt átéltem és nagyon kellemetlen volt. Éppen vizsgákra készültem és felrakattam előtte a Mirenát. Hónapokig görcsöltem, tanulni kellett volna és hétrét görnyedve szenvedtem nap, mint nap.
Nem tudtam mit tegyek, hiszen ez a spirál elég drága ahhoz, hogy csak egyszerűen kidobja az orvos.
Ja, és a Mirenától nem volt menzim sem.
igen
a nővérem sem szedhet fog.gátlót Ő Londonban lakik ott szült és neki is hormonmentes spirálja van és Ő is görcsöl tőle mensi idején
Nem, nem hormon tartalmú nekem azzal vannak gondjaim és emiatt kizárt a bogyó is. :(
Köszönöm a cikket, írja is az alhasi fájdalmat csak azt nem, hogy ez meddig és mennyire normális. :(
a hormontartalmú nem
miréna csökkenti sőt később meg is szűnhet a menstruáció tőle
Lehet, hogy akkor nekem sem ez a megfelelő módszer. :( Attól tartok...
Pedig jó ötletnek tűnt mivel gyógyszert nem szedhetek.
Volt hasonló gondom a spirállal, hiába lett gondosan kiválasztva, hogy melyik legyen.
Úgy oldódott meg, hogy levette a doki bácsi. :(
Bocs, de én is úgy tudom, hogy felerősíti a mennyiségét, és a hosszabb is lehet.
:S
Sokan nem bírják, hiába lenne egyébként praktikus megoldás. :(
Eve's a neve. Az orvos direkt ezt adta mert a gold és silver lillyvel már volt problémája de ezzel még állítólag szinte soha...
Eddig a szülés előtt 3 nap alatt fájdalom nélkül túl voltam rajta de szülés óta 5-6 nap kegyetlen görcsöléssel épp csak túlélem a mensit. :( Jó lett volna ha tényleg inkább lecsökkenti ahogy írod.
mi a neve a spirálnak
a spirál nem erősíti meg a mensit, inkább lecsökkenti
lehet hogy aranyozott végű spirálod van és allergiás reakciód lépett fel
Sziasztok!
Pont 3 hete tette fel az orvosom a spirált (eddig még nem volt) és az a problémám, hogy azóta görcsöl a hasam alja jobb oldalon (petefészek környékén). Ez csak időszakos volt de 2 napja a bal oldal is iszonyatosan fáj és szúr.
Felhívtam a dokit aki azt mondta várjunk szombatig mert biztos a mensi miatt van mivel a spirál felerősíti...
Azt szeretném kérdezni, hogy járt-e már valaki így és ha igen akkor rendeződött-e a dolog!?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Miért éget be apu egyfolytába?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Mit kell tenni, ha a családban valaki 5 napja egyfolytában iszik és terrorizálja a hozzátartozókat?
- Kislányom mióta megkezdte az ovit, egyfolytában beteg! Normális ez?
- Mit tegyek? Van egy srác, aki egyfolytában piszkál...
- 4.napja tettek fel spirált, normális az alhasi görcs és a vérzés?