Mitől "férfi" egy férfi a házasságban? (beszélgetés)
Így van!
Szerintem egy pasi jelképezze az erőt. Ettől függetlenül, nem kell makacsnak, érzéketlenek lennie.
Én hiszek a klasszikus modellben, a férfi legyen erős, stabil háttér, dolgozó ember, ezermester, őszinte és lovagias.
Olyan akihez hozzábújhatsz. Én azt mondom, hogyha egy sírós pityogós pláza cicát akarok, akkor nővel kezdek. Persze ez nem azt jelenti hogy igénytelen legyen, az szörnyű! Ez a tipikus, ezt is az anyukám csinálta meg rám régen! ettől hányok! A házasság nem rabszolgaság egy nőnek, igenis vegye ki a részét, és ne nyafogjon hogy dolgozik, az nem plussz hanem az a természetes.
:):):) Így van!!!:)
Hidd el nem Ti vagytok ezzel a problémával egyedül, a szakirodalom külön foglalkozik ezzel a kérdéssel. Rengeteg pszichológiai tanulmány készült ezzel kapcsolatban. Mert bár eredetileg "csak" egy ember veszítette el az állását, de ez kihat az egész családra! Jönnek az ünnepek, most lesz egy kis időtök egymásra! Használjátok ki!!! Minden jót és Boldog Karácsonyt Nektek!
pfff...akkor meg jön az, hogy "nagy a fenekem" :DDDDDDDDDDDDDD
Mindig lesz valami...hacsak
Nincs szájmenése :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az összetartó erő...ez így van! :)
Nincs semmi veszve...csak elfáradtatok
szerintem
Ezt nehéz megfoglmazni! Felnézel rá, mert tiszteled önmagáért, a munkááért, a belső tulajdonságaiért...stb.
És te egyszerűen NŐNEK érzed magad mellette!
Nem hiszem el...egy könyv kell, hogy rájöjjön az ember kommunikálni kell...pffff
Már bocsánat...nem akarok senkit megbántani
Közhely, de igaz...
A hapsi megy a feje után...a nő meg forgatja merre is forogjon az a fej :)
szerintem
Hali!
Nekem tetszett. Nem mindenkinek jönn be. De én mindent elmondtam a férjemnek amit érzeztem a kapcsolatunkról, és kérdetze hogy mibe változzon, elmondta én miben változzak. És szerintem ez jó dolog. Én már a kapcsolatunk elején is mondtam neki hogy beszélgessünk, ne csak a hétköznapi problémákról, Hanem merje elmondani hogy mit érez. Mert hülyeség hogy a férfiak nem mutathatják ki az érzékenységüket, kiskoruk óta ez van belenevelve, hogy egy fiú nem sirhat.
Olvastam azt a könyvet, de azon kívül, hogy vulgárisan fogalmaz, semmi nincs benne.
Borzasztóan általánosít.
Nem vagyok oda a hapsiért, csak a tévészereplései miatt sztárolják, különben nem egy nagy ész. :S
Én mindig így gondolok egy kapcsolatra...legyen az házasság vagy párkapcsolat...jaaaa...a lovat nem ütik, hogy hajtson...csak ráül és vágtatnak :)
További ajánlott fórumok:
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- 28 éves nő, 45éves férfi.mindketten megromlott házasságban. Szenvedélyesen egymásba szeretnek. Mi várható?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?
- 40 éves házasságban élő vagy elvált férfiak írjatok, mi a véleményetek, mi a titka a jó párkapcsolatnak, milyen egy jó feleség!
- Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt?