Mitől fájhat a jobb kezem? (tudásbázis)
Szia! Esetleg szóbajöhet carpal tunnel szindróma (lánykori nevén kéztőalagút szindróma), aminek ez az egyik tünete...
nekem majdnem 4 évnyi szenvedés után diagnosztizálták, majd megműtötték és most már egész jól vagyok.
Itt a Hoxán is van róla fórum, ha érdekelnek a részletek.
Üdv, minden jót!
írta, hogy ha mosogat fáj, tehát gondolom tevékenység vagy valami munka közben
hát nincs ma jó napom, ma nem bírom a böszmeségeket, elnézést :D
na akkor hogy mindenki boldog legyen
ha megerőltetés után fáj, pl irás gitározás, zondorázás, akkor inhüvelygyulladás is lehet, és leggyakoribb és hatékonyabb kezelése, a gipszelés hogy teljes nyugalomban pihentetve legyen
ha az izületek fájnak és meg vannak duzzadva akkor az köszvény lehet, és ne egyél húst
ha az egész karod fáj, akkor meg lehet gering eredetü kopás vagy becsipődés az oka
bármelyik is az orvost keress meg
olyan hogy csupán a lelki dolgaid miatt fáj nincs, a tartós lelki stressz okozhat szervi elváltozást pl izommmerevség és ez kiválthat fájdalmat de szervi ok, és orvos majd ir rá izomlazitót vagy masszázst
miért buta dolog volt az hogy kevesebb hust egyen egy ideig?
ha javul tőle akkor az volt ha nem javul akkor meg más
rajtad már mondjuk ez se segitene:D
biztos sokat ülsz a gép előtt
doki mindenképp és minden betegség lelki eredetű! sajnos!
nyak, váll, gerinc fájdalom lehet
dokihoz menj el és mond el ezt mindenképpen
olvass utána a kézzsibbadást vagy karfájdalmat mi okozza. lehet inhüvely gyulladás is. borogasd be pihentesd. De szerintem nyak- váll problémából eredhet
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy miért fájhat jobban a második szülés az elsőnél?
- Reggelre rendszeresen elzsibbad, érzéketlen a jobb kezemen a kis és a gyűrűsujjam, hogy nem is érzem.Ha megmozgatom, elmúlik.Ez mitől lehet?
- Mitől fájhat a kezem?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Mitől fájhat a jobb talp jobb széle? (Nem a cipő miatt. )
- Mitöl fájhat a bal szemem jobb sarka fentt a homloknál már négy éve keresik a bajt