Mitől érzed úgy, hogy nőként kezelnek, mitől jó valaki mellett nőnek lenni? (beszélgetés)
nagyon, de nagyon egyetértek veled. sajnos a mai fiúkban nincs ez a fajta dafigyelés, sőt, fogalmuk sincs, hogy mi az, hogy udvariasság stb.... már nem akarnak férfiak lenni, azaz igazi férfiak. várják a sültgalambot a szájukba, és semmit nem tesznek annak érdekében, hogy nőnek érezhessük magunkat. szinte tanítani kellene számukra sokmindent.
amikor én rászólok egy pasira, hogy miket kellene tennie udvariasságból néz rám mint egy birka. mintha én lennék a holdon és nem ő.
A figyelmességtől,amit tanúsítanak a férfiak a nő irányába.... az udvariasság,a gondoskodás,a törődés..és nem utolsó sorban a tisztelet.
Tisztelni az embert a nőben és a nőt az emberben...
a férfiak alapvető udvariassági és illemszabályokat nem tartanak be..
Nekem nagyon jól esik a kabát felsegítése,ha előreenged ,ha bókol és még lehetne sorolni.
A múltkor egy Úriemberrel voltam a liftben és azonkívűl,hogy megkérdezte hol szeretnék kiszállni ,amikor kinyílott az ajtó Ő kiszállt és kiendegett,előrement mutatta a karjával ,hogy parancsoljak...és azután visszaszállt..egyszerűen Ő egy Úriember volt...igazi régivágású ÚR!Aki éreztette,hogy egy Nővel van egy légtérben...
Nem minden férfi képes érzékeltetni ,hogy a nő NŐ!!
Egy no attol no szerintem (egy ferfi mellett legalabbis) hogy lehet az 'elesettebb', a gyengebb nem, akit vedeni, ovni, vigyazni kell.
En attol erzem magam nonek, ha tudom, es erzem, hogy en vagyok a legszebb, a legcsinosabb, a legokosabb, a legkivanatosabb. Akire termeszetesen a ferfi nagyon-nagyon vigyaz.
Azt én is olvastam. Vagyis olvasom, mert még nem értem a végére. Nagyon jó könyv szerintem.
Amúgy azt irja hogy férfi nélkül is érezheted nőnek magad. Pontosabban hogy miért hiszik azt a nők hogy csak egy férfi mellett érezhetik magukat igazán nőnek. Sokat lehet belőle tanulni.
Ha a férjem udvarias velem, felcipeli helyettem a cuccokat, ha a férfi munkát ő csinálja és nem tőlem várja el.
Figyelembe veszi az igényeimet, pl. a kocsit mindig én használom :)
:O,akkor a férjem volt szeretője is arra értette????
Hogy jól megd-a a férjem, ( a nő élettársa nem tudta kielégíteni,olyan bunkó volt a nő, hogy fűnek -fának hangoztatta..)
Viccet nem felreteve...
Zuhan a repülő, kitör a pánik, mindenki rémülten rohangál, imádkozik. Egy szőke nő elkezd vetkőzni és közben azt kiabálja:
- Valaki éreztesse velem még utoljára, hogy NŐ vagyok!
Mire egy férfi letépi magáról a ruhát, és a nőhöz vágja:
- Nesze bazd meg, vasald ki!
Viccet félre téve,a szeretet és az ahogy vigyáz rám.
Nem hoz sose kellemetlen helyzetbe,nem úgy mint némelyik pasi a bnőjét.
Mindig tisztességes velem és másokkal szemben is.
És a külseje,h nem egy nyikhaj.:)
stb stb...
További ajánlott fórumok:
- 92 éves idős beteget szerintetek kezelnek kórházban?
- Ha nincs kint fényképed egy adott közösségi oldalon, szinte úgy kezelnek mint egy nemlétező személyt.. nem túlzás ez egy picit?
- Volt már olyan, hogy időpontra mentetek orvoshoz, de elutasították, hogy kezelnek?
- Kezelhetetlen hajat kezelnék :)
- Sziasztok, olyan emberekkel szeretném felvenni a kapcsolatot, akik egy nagyon ritka autoimmun betegséggel, a DEVIC-szindrómával kezelnek.
- Van olyan bokaszalag-szakadás amit nem kezelnek, csak mankóval?