Mitől ereszt az itatópohár? (tudásbázis)
ilyenünk is van :-D
nekem ez is folyik :-D
Ismerős a probléma...én úgy indultam neki,hogy ha már itatót veszek akkor vegyek normálisat,az ára nem számít...megvettük a legdrágább avent,tommee tippee stb itatókat,tökéletesen működtek 2-3 hétig,utána elkezdtek folyni.AMikor a gyerek rázta akkor nem,de ha úgy lett letéve az ágyra,vagy betettem a táskámba szép nap tócsát csináltak.
Aztán úgy voltunk vele,hogy ha havonta tönkremegy akkor dehogy fogunk többezer forintot mindig kiadni,kap havonta egy olcsóbbat...
ilyet vettünk:
na ez másfél éve nem folyik,a kupakot sem szoktam rátenni mert sosem tudom hol van,csak úgy bedobom akár fejjel lefelé is a táskámba,soha egy csepp sem jön ki belőle. 1 évesen már jól tudta szívni.
Én ezt egyszerűen megoldottam... az ice teás üvegnek olyan széles a nyílása, hogy tök kényelmesen isznak a gyerekek belőle vizet. A táskában sem folyik ki, hisz csavaros kupakos. A kocsiban, ilyen-olyan helyen, út közben nem iszunk, ha iszunk úgyis megállunk.
Semmi költséget és extrát nem igényel és praktikus.
Vettünk már ezerféle itatópoharat, most találtam egy jót, amibe sok ital fér, tudja jól szívni, nem kell a "homlokát horpasztani" hozzá, nem csöpög, ha fejjel lefelé tartom, ha rázom, de a táskámban valamiért mindig kifolyik, pedig jól zárom le, jól tekerem rá, stb...(ez az: [link] )
Akinek ilyenje van, neki is kifolyik a táskájában? Akinek nincs ilyenje, hanem másfajtája van, és nem csöpög, de lehet szívni és nagy az űrtartalma, tudna ajánlani valami jó itatópoharat?
További ajánlott fórumok:
- Mivel fixáljam egy farmer színét, ha hordáskor ereszti azt?
- Indesit win145-ös mosógép elindul, majd szívja a vízet és rögtön le is ereszti!Mitől van ez?
- Telkünk ártéren van, esélyes, hogy elönti a Duna. Ha levonul az ár, mennyi idő után ereszthetem ki a gyerekeket?
- Melyik itatópohár a legjobb?
- Mi a különbség a szilikon csőrű itatópohár és a cumisüveg között?
- Hogyan oldjam meg és milyen veszélyekkel jár, ha ereszt az eresz és csepeg a víz az erkélyemre?