Mitől dagadnak be az ujjaim? (beszélgetés)
az a helyzet, hogy nagyon sok zöldséget gyümölcsöt fogyasztunk, nálunk az alap hogy a gyümölcsöstál mindíg televan finomságokkal. Szoktam húsételeket főzni, de nem eszünk sokat. Általában mindíg változatosan igyekszem főzni, egyszer ez egyszer az, szeretem a főzelékeket is. A sófogyasztást tanácsotokra lejebb fogom venni.
Egyébként ez csak melegben fordul elő, akkoris ha megyek valahova és cipekedek, de aztán ha hideg vízbe rakom a kezeimet akkor jobb lesz. Általában az összes ujjam feldagad, nem olyan vészes, tehát nem fáj csak érzem hogy rászorul mondjuk az ujjamra a gyűrű, és hogy kicsit feszülnek az ujjaim. Orvoshoz ezzel nem akarok menni úgyis csak gyógyszert írna rá, én pedig gyűlölöm a gyógyszereket. Ezért gondoltam hátha van rá más mód.
A dagadas az nyirok, , fiziologias folyamat a kisebb merteku dagadas (pl reggel mindenkinek kicsit duzzadtak az ujjai).
Melegben is normalis teljesen. Ha koros merteket olt, az a nyirokkeringes zavarara utalhat.
További ajánlott fórumok:
- Mivel jön le a pillanatragasztó az ujjaimról?
- Ma délelőtt az ujjaim között apró, viszkető, nedvedző hólyagok jelentek meg, mostanra teli van vele a tenyerem, mi ez?
- Mitől zsibbadhatnak az ujjaim?
- Magassarkú csizmában hamar megfájdul elől a talpam és az újjaim van valami ötletetek erre?
- Az ujjaim zsibbadnak megerőltetéstől de milyen gyógyszert vagy kenőcsöt javasoltok?
- Mitől lehet száraz a bőr az ujjaimon?