Mitől boldog egy férfi? (beszélgetés)
köszönöm! :)
Végre egy nem hibrid ember :D (bocsi, le vagyok csak nyűgözve)
igen a tévé szemetén át kell látni mint más fajta szennyen! Nekem sincs tévém :) Bár én a netett inkább kapcsolat tartás és munka miatt használom! Ismerkedni neten nem szeretek! Valahogy kell a személyes kontakt! Lássam érzékeljem mozdulatait, hangleejtését, és hát nekem fontos a másik hang dinamikája frequencia tartománya (na nem olyan súlyosan, hogy ezeket mérjem, csak átlag keretek közt talán jobban oda figyelek erre mint más) :)
a "pótcselekvésre" meg mindig szükség van!
hogy ne a négy fal rabja legyünk :)persze akkor már ugye, nem a mozit fogjuk választani ... hanem erdő, piknik, vagy csak séta a város fényeiben...vagy egy vacsora egy éterembe, egy sör a haverokkal, elmenni kosarazni vagy egyéb más sportot nyomni gyermekünkkel vagy más féle fiatal gyermek rokonunkkal! Ezekre a "pótcselekvésekre" szükség van -mert ezektől kikapcsol az ember és ez annyiból normálisabb, hogy nem fogja el uralni a szabad elmét ami lebutításhoz vezetne!
gratulalok. ez valoban eleg erdekes elmelet. s komolyan gondolom :)
szerintem a tv nagyon sok mindenrol tehet. sorozatok, szepsegversenyek, es rengeteg mu dolog, amihez hasonliatani szeretnenk. egy egyszeru pelda, mikor is valamelyik sztar kereso showmusorban elhangzott eloben egy olyan dal, amit soha korabban nem adtak elo igy, hiszen technikailag fel van spekelve. meg is dicserte a a dal debutalasat a zsuri.
nagyreszt ezert nem nezek tv-t, es nincs is ilyen kutyum.
persze nekem is vannak fuggo dolgaim, mint mostanaban a net, ami potol valami hianyt, s igy nem kell kimozdulnom beszelgetni valakivel, es kenyelmesebb ismerkedni is. tapasztalatbol tudom, ha megtalalom a parom, akivel ugymond boldog leszek, azt is elfelejtem letezik net.
azt hiszem itt a lenyeg. ha igazan boldog vagy, nincs szukseged potcselekvesre. sorozatokon sirni nevetni, nincs szukseged netes illuziora, es hogy itt beszelgessunk nap mint nap orakat. es sorolhatnam.
szep napot mindenkinek :)
szerintem először is definiálni kellene a boldogságot?
Ergo Párkapcsolat, hétköznapi életében, szexuális kapcsolat, vagy épp valami hobbi kedvtelés. :)
Mert lehet boldog az ember egy jó kosár meccsen ha nyerésre vezet a csapat, lehet boldog az ember ha haza ér és a párja nem azzal a sablonnal kezdi hogy telt a napod, mert észre veszi, hogy meg van rogyva a másik, és ezért csak oda punnyad mellé az ágyba, és átöleli ez is okozhat boldogságot.
Akár csak valami függőség, játékterem, bicikli, autózás a nagyvilágban.
szóval először is pontos meg határozást kell találni milyen értelemben értelmezhető a boldogság. :)
és vajon amiről azt hiszük, hogy boldoggá tesz minket az vajon tényleges boldogság? :)
Egyáltalán tudja valaki mi is az a boldogság??? :D
Mert a mai kor szerintem egy illúzióban van e dologgal! Ez főként a sorozat függőknél látszik meg és akik bizonyos pletyka lapokat nyálaznak! :)
"mert őket ez tenné boldoggá"? ugyan már -sokszor le szívja őket a "szemét" fen akad rajta elemezgeti hogy mert ez milyen volt miként viselkedett a sorozatba vagy a pletyka lap által! :) De valójában ha meg kérdeznénk tőle ő milyen nem tudná meg határozni - és a boldogsága nagy része ként a "szemetével" vagy köré írja önmagát!
Tehát nincs tudatában az össze zavart elméje, hogy számára mi is az az igazán fontos! :)
Persze még elég sok kivétel van, akit ezek a dolgok nem tudnak be emészteni! :)
:)
Ez igaz. Akkor léptem, befogtam :)
en is pasi vagyok, es szoba allsz velem :P
:)
Nem arra várok hogy mást találjak. Egy jó darabig nem fogok pasikkal szóba állni.
Össze kell magam szedni anyagilag. Másképp nem megy sajnos :(
Különben már nem lennék itt.
ebben az a szar, hogy mar vege.
csak kivarsz, mig nem talalsz mast.
sajnalom.
Szar az egész. Szomorú vagyok.
De már nem érdekel. Nem fogok teperni vagy igyekezni. Ha ő telibeszarja, akkor én is. És szépen le is lécelek majd. Ennyi.
nem. nem hinnem. gondolod hazarepultem volna ennyiert angliabol 4 napra, es 5 napot kiestem volna a melobol, a repjegy, es berkocsi ara?
nincs olyan no aki ennyit meger. ha csak nincs meg valami...
azert ez eleg illuzio rombolo.
hogy en csinalok valamit, es nem kell :S
Tudom hogy a pénz nem számit, mert az életben sokkal több dolog van ami boldoggá tud tenni.
Nekem többet ér ha a párom megölel és velem tölti az estét, mint hogy vegyen nekem egy többezer forintos cuccot.
De neki nem ér semmit ha én készitek vacsorát. Csak az a valami amit a szakács főz az étteremben...
pedig nem a penz a fontos.
en epp most valasztottam, penz, es erzelem kozott. pedig nincs szerelem. szingli vagyok. de ha a penz mellett dontok, ujjabb evekre nem latom a fiam.
Nem keres jól és mindig azon szenved hogy neki mennyi pénzt kell mindig mindenre kifizetni.
De igazából már nem érdekel.
hat ha ilyen jol keres, es megteheti, akkor tenyleg. miert farasztod magad?
En azert ertekelnem a faradozasod :)
Ez jó, már az is baj ha vacsorát készitek a férfinak. Hát, akkor ezentúl nem készitek...
Most komolyan. Pasik! Miért vagytok ilyen hülyék???
igazabol osszeillo par vagytok. oda vissza hulyere veszitek egymast bizalom nincs. fenyes jovo all elottetek.
gratula
További ajánlott fórumok:
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Mitől lesz boldog egy nő?
- Vajon mitől függ boldogságunk?
- Van-e férfi, aki boldoggá tud tenni egy nőt? És hol van?
- Mitől vagy most boldog, mi okozott örömet legutóbb
- Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen!