Van-e férfi, aki boldoggá tud tenni egy nőt? És hol van? (beszélgetős fórum)
Boldoggá tenni?? Egy kapcsolatban nincs én,te,ő.
Boldogság akkor van ha ezeket a szavakat felváltja a "MI"
Boldogság akkor van, ha mindkettő boldog.
Ja,és egymástól:D
... ott van, ahol a nő is boldoggá tudja és akarja tenni a férfit! Melletted. Mindennap.
Ha így van, tegyél érte mindennap mert minden napot meg kell élni, hogy boldog legyen. Van amikor elég ha csak átöleled és hagyod magad szeretni.. Elég egy mosoly, egy hang nélküli nézés... vagy csak meghallgatod.
... és hidd el kis dolgokból adódik össze,hogy neki mi a jó és ezáltal neked mi lesz a jó. Ne te légy az elsődleges, mert azt kapsz vissza amit adsz neki..
Én megtanultam már a leckét és 4 hónap óta csak hagyjuk, hogy boldoggá tegyük egymást.
Így igaz.
De olyan finom az ilyen habos torta!:)...és fordítva is.
Így lesz kerek a szögletes...:)
Hat szep! Te vagy az akirol a kerdes szol, vagyis 1 azaz egyetlen not tettel eddig boldogga???
Egy szinten-tol tobbet vartam:)))) es toled meg szinten tobbet:D
Nah, ahogy látom, vannak itt bőven értékes pasik. :) Többekközött nálam is van, és már lassan 1 évtizede boldoggá tesz. :)
Persze ennek ára is van, én is ugyanolyan boldoggá próbálom tenni Őt, és szeretni, amíg csak élek. :)
Tudnod kell,hogy mit szeretnél egy férfitől,ésszerű határokon belül.És ha ezt megkapod,tudnod kell örülni neki,és értékelni.
Egy embertől nem szabad elvárni,hogy egyszerre legyen valamilyen,meg annak az ellentéte:mondjuk macsó,és gyengéd,gondoskodó.Az ilyen nagyon ritka,úgyhogy el kell dönteni,h nekünk melyik a fontosabb a kettő közül.
Kivéve persze ha te is tudsz egyszerre hibátlan ,okos,szolid úrinő,és laza ösztönlény lenni,mert akkor megérdemled,hogy a ffi is hasonlóképp mindent megadjon neked.
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Milyen esetekben lehet kíváncsi egy férfi arra, hogy van-e párom?
- Szerinted "durva", ha egy nő 3 hónap után azt mondja a szerelmének, hogy "boldoggá szeretnélek" tenni?:)
- Jó lenne feltenni pár kérdést olyan 50 feletti férfinak,...
- Férfi lakást hogy lehet otthonosabbá tenni?
- Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni. . . Csak legyél neki:D