Mit vizsgál a gyermekneurológus? (beszélgetés)
Ez nagyon durva 😞 Remélem találtok megfelelő segítséget. Volt már valami kezelésen? Különböző techinkákat is lehetne tanulnia stb. Te hogy vagy? Milyen vagy? Milyen a környezet otthon? Hogy voltál amikor apuka lelépett?
Nem is tartja a gyerekkel a kapcsolatot? Suliban mi a helyzet vele? Nem közösitik ki? Nem bántják? Nem molesztálta valaki?
akkor inkább magánban keress egy jó gyerekpszichológust, mert a gyógyszerek ezeket a problémákat nem oldja meg.
A diszkalkuliát ez nem befolyásolja. 2 diszlexiás gyerek szülőjeként mondom :)
Nagyjából leírják itt:
Fejfájás, hányás miatt küldi tovább, nem vészes vizsgálatok, egyszerű utasításokat hajtson végre: tedd ide, tedd oda. Nyugtasd meg, ne féljen.
Szia Józsi!!
Ne várj semmi segítséget.
Ha komoly bajok vannak és vannak, akkor csakis egy magán pszichológus , aki a gyerek ideg és elmeállapotát pontosan kivizsgálja.
másik orvos esetleg, aki nem ír neki automatikusan gyógyszert?
Hány éves? Jó úton halad így a gyógyszerfüggés felé szerintem. Miért írtak ki neki antidepresszánst?
Én tavaly vittem a nagyfiamat egy neurológushoz, de esküszöm, hogy úgy irányította a kérdéseket, hogy bármire, mindegy mire, csak írhasson valami vackot.
További ajánlott fórumok:
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- 2 éves korú gyermeknek szoktál adni Bolero italporból készült italt? Ugyebár édesítőszerrel készült...
- Iskolában szülői engedély nélkül adhatnak a gyermeknek nyugtatótablettát idegesség miatt?
- Milyen vizsgálatot végeznek gyermekneurológián?
- Dr.Sztriha László gyermekneurológus Aranyklinikán magánrendelésén, mennyi a vizsgálatok ára?