Mit tudtok a kék halál számitógép hibáról? (tudásbázis)
Az F8 vagy F5 gombot már akkor kell nyomogatni amikor a bootolás kezdődik, tehát még a WIN elindulása elött
Akkor lehet kiválaszatni egy menüböl a csökkentett módot
Utána Saját gép-tulajdonságok-Speciális fül-"Inditás és helyreállitás-Beállitás" menüben, az ujrainditás elöl ki kell venni a pipát
Aztán ujrainditani és akkor nem tünik el a KékHalál, ott a hibakód
Akkor már tovább lehet lépni
Telepitettél esetleg elötte valami programot, vagy drivert, frissitést?
És milyen WIN, XP WIN7 Vista?
Nos,okosabbat akkor tudnék mondani ha látnám....Lapod típusa stb.
Elképzelhető,hogy nem jó a ramod amit vettél vagy csak egy biosfrissítést kell eszközölni a lapodon..?!
Amennyiben Bp.-en laksz szívesen megnézem és max egy Ramteszt választ ad a kérdésekre!
(a régi 256MB-os ramoddal is csinálja a hibaüzeneteket?
jaa,egyébként igen,hallottam már a NIIF-ről.(Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet) És te hallottál már a Kreatív Ékszerről?Nem?
Na,az meg az én munkahelyem. :)
Kedves Medve!
Vagy írjam,hogy Kedves Medvécském?Már ha te a hardvereskémnek szólítottál... :)
Én személy szerint csak egy kis raktáros vagyok jelenleg,de nagyon-nagyon sok informatikus gépét kellett már gyógyítanom.Mind nagyon okos volt és én ezt a legőszintébben írom,hiszen mindtől tudtam tanulni is valamit.De no gáz,meghajlok hatalmas tudásod előtt,majd szólj,ha gáz van a gépeddel,szivesen leutazom hozzátok és cseveghetünk esetleg tovább.Hidd el,Te is tudnál tanulni tőlem.Ha mást nem:szerénységet,vagy alázatot.:)
Jó egészséget Neked és népes családodnak! :)A gyermekeid édesek,felesleges veszekedni ilyen kék halál dolgon. :)Üdv:Pitz
Nem 486-os okkal dolgozom,"hardvereském".Hallottál valaha olyanról,hogy NIIF?Vagy esetleg SunFire 1500?
Az ország egyetlen SMP architektúrájú szuperszámítógépe,Solaris 9 oprendszerrel.Ez a gép a
NIIF központban van,és én vezetem a csoportot,aki kezeli,programozza.Ha elég hosszú életű leszel(és én ezt kívánom neked)akkor talán megérheted,hogy látsz egy 10-szer gyengébb gépet,mint ez.Amúgy nem érdekel a kék halál,csak segíteni szerettem volna a hölgynek.Üdv:Medve
Ha neked ezek a válaszok nem voltak kimerítőek,akkor
olvass el egy informatikai szakkönyvet.Az informatikus,programozó-mérnök férjem diktálta a megoldást a problémádra,és ő lehet,hogy ért hozzá.De
a helyedben én elvinném egy szakműhelybe,ahol ötezerért lediagnosztizálják,aztán megmondják,hogy egy tízesért talán javítható.
support&drivers és graphic drivers, get latest drivers
Ha nem tudod a pontos típusát a kártyádnak, akkor már itt is el fogsz akadni... Ebben az esetben hívj el magadhoz egy ismerőst, aki ért hozzá (ez nem egy nagy történet), és kérd meg, hogy segítsen. Ha ez sem működik mert nincs ilyen ismerősöd, akkor vidd el egy szervízbe. Innen látatlanban többet nem tudok segíteni. (Ágica férje)
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a halál közeli állapotról?
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Apukámnak szeretnék a halálának a 10. évfordulójára idézetet! Ha tudtok segítenétek?
- Két számítógép közötti hálózatimegosztásban tudtok segíteni?
- Tudtok olyan weboldalt, ahol szép/egyedi képkereteket lehet leszedni számítógépes fotókhoz?