Két számítógép közötti hálózatimegosztásban tudtok segíteni? (tudásbázis)
Hello,most hallottam a megoldást,adsl-nél gyorsíthatod a letöltést,nő a sávszélességed.Még nem próbáltam,de neki állok,és tesztelem.
Íme:
A működés a következő.Csak Windows xp professional-nél lehet megcsinálni így:
A Windows XP professional hasznos(?) új szolgáltatásainak egyike, hogy ha széles sávú kapcsolatunk van, akkor a sávszélesség 20%-át lefoglalja. Ennek megszüntetésére, alkalmazhatjuk a következőket: Lépjünk be adminisztrátorként, majd kattintsunk a startmenü futtatás opciójára. Ennek hatására előugrik egy beviteli mező. Írjuk be a következőt; gpedit.msc, majd nyomjunk Entert. Az előugró ablakban keressük meg a local computer policy(számitógép konfigurációja)feliratot, majd kattintsunk rá. Következő ablakban válasszuk az administrative templates ( felügyeleti sablonok )feliratot, majd erre is klikkeljünk rá. Következő ablakban network branch,(hálózat) kattintsunk erre is. A QoS Packet scheduler-re ( QoS csomagütemező ) klikkelve a jobb oldalon keressünk olyat, hogy "limit reservable bandwidth",( foglalható sávszélesség korlátozása ) majd a setting fül (felül) megnyitása után állítsuk engedélyezettre (enable) a QoS-t. A Bandwidth limit %-ot állítsuk át 0-ra. Ok.Most kiléphetünk a gpedit.msc-ből. A network connections alatt, a kapcsolatunk Properties ablakában, ahol fel vannak sorolva a protokollok, ellenőrizzük, hogy a QoS Scheduler engedélyezve (enable) van-e. Most már csak újra kell indítani a számítógépünket.
Remélem segítettem.
Kőszi Mongi !
Nem routeren keresztül kellene kapcsolódni hanem adatkábellel. C C Proxy beállításában kellene a segítség.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Rendszerhang van a számitógépemen, de zenét nem tudok lejátszani, tud valaki segiteni, hogy mi baj lehet?
- Tud valaki segíteni, hogyan javíthatnám meg a számítógépemet?
- A számítógépem a következő hibaüzenetet írja ki: UNMOUNTABLE_ BOOT_ VOLUME. Tud valaki segíteni?
- Tud nekem valaki segíteni hogy lehet a YouTuberől le tölteni zenét a számítógépre majd lemezre?
- Törölt eseményt szeretnék visszaállítani a számítógépen. Valaki tud ebben segíteni?